Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Paikallisliikenteen linjan 4 väliaikainen reittimuutos Mäntylän ja Mattilan alueella

Lappeenrannan kaupunki

Paikallisliikenteen linjan 4 väliaikainen reittimuutos Mäntylän ja Mattilan alueella

Tiedote.
Julkaistu: 10.05.2016 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Mäntyläntien putkityöt katkaisevat ajoyhteyden Mäntyläntiellä väliltä Kurjentie – Tunnelikatu ajalla 12.5.–1.8.2016. Ajoneuvoliikenteen katkaisu aiheuttaa muutoksen joukkoliikenteen linjalle 4 ja kadun ao. osalta ovat pysäkit väliaikaisesti poissa käytöstä. 

Korvaavat pysäkit sijoittuvat Mattilantielle välille Kurjentie - Vaalimaantie ja Rinnetielle sekä Tunnelikadulle oheisen kartan mukaisesti. 

Vastaavat muutokset koskevat myös palvelulinjaa nro P4. Palvelulinjan paluureitti on Mäntylästä Tunnelikatu - Rinnetie - Vaalimaantie - Kurjentie. 

Lisätietoja: 

Birgitta Nakari
liikenneinsinööri
puh. 040 502 5263
birgitta.nakari@lappeenranta.fi

Liitetiedostot

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs