Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Paalutustöitä Keravantien varrella 14.4.–15.4. välisenä yönä

Liikennevirasto

Paalutustöitä Keravantien varrella 14.4.–15.4. välisenä yönä

Tiedote.
Julkaistu: 13.04.2016 klo 14:29
Julkaisija: Liikennevirasto

Keravantien (mt148) varrella tehdään torstain 14.4. ja perjantain 15.4. välisenä yönä portaaliperustusten paalutustöitä. Työt aloitetaan klo 22.00 ja ne kestävät arviolta aamuviiteen.

Paalutustöitä tehdään Vanhan Lahdentien ja Keravantien risteyksessä, Lahden moottoritielle johtavilla rampeilla, Alikeravantien kiertoliittymässä sekä Savion liittymässä.

Koska paalutustyöt edellyttävät kaistojen sulkemista, työt tehdään yöaikaan: päiväsaikaan tien liikennemäärät ovat suuria ja kaistojen sulkeminen hankaloittaisi liikenteen kulkua. Liikenteenohjaajat valvovat liikennettä jokaisessa työkohteessa paalutusten aikana.

Kartta työkohteista:

 

Paalutustöiden ohella Keravantien ja Vanhan Lahdentien risteyksessä tehdään yötyönä kaapelien suojaputkien ja kaapelikaivojen asennuksia.

Lisätietoja:

projektipäällikkö Riitta Parviainen, Liikennevirasto, puh. 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

Maantie 148:n parannushankkeessa Tuusulasta Keravan kautta Sipooseen johtavaa maantietä parannetaan Keravan kohdalla maantielle sekä sen liittymiin rakennettavien lisäkaistojen avulla. Hanke toteutetaan Liikenneviraston, Keravan kaupungin ja Sipoon kunnan yhteisrahoitteisena hankkeena.  www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs