Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Pääkaupunkiseudun liikenne juhannuksena

HSL Helsingin seudun liikenne

Pääkaupunkiseudun liikenne juhannuksena

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2012 klo 14:45
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Helsingin seudun liikenteessä ajetaan juhannusaattona perjantaina 22.6. lauantaiaikataulujen mukaan.

Juhannuspäivänä 23.6. bussit, metro ja raitiovaunut ajavat sunnuntaiaikatauluin. Liikenne alkaa noin klo 11, mutta lähijunat ja Suomenlinnan lautta kulkevat sunnuntaiaikatauluin heti juhannuspäivän aamusta alkaen. Helsingin linja 15A Elielinaukiolta Länsiterminaaliin liikennöi aamusta noin klo 6 alkaen.

Helsingin aamuyölinjat 03N-09N, 18N, 39N, Helsingin linjojen 40, 43 ja 85N - 97N aamuyölähdöt sekä seudulliset yölinjat 100N - 741N ajavat sekä juhannusaaton että juhannuspäivän jälkeisinä öinä.

Joillakin Espoon, Vantaan ja Keravan suunnan bussilinjoilla ajetaan juhannuspäivänä pidennettyä sunnuntailiikennettä, jolloin linjoilla on lisälähtöjä normaalin sunnuntailiikenteen päätyttyä ennen aamuyölinjojen liikenteen alkamista.

Metron ja raitioovaunujen ensimmäiset lähdöt juhannuspäivänä sekä juhannuspäivän pidennetyn sunnuntailiikenteen lisälähdöt löytyvät HSL:n verkkosivuilta.

Lähijunien yöliikenne ajetaan sekä juhannuksen aatonaaton, juhannuksen että juhannuspäivän jälkeisinä öinä.

U-linjojen bussit ajavat juhannusaattona lauantaiaikataulujen mukaan klo 13 asti, minkä jälkeen U-linjoista ajetaan vain osa.

Juhannuspäivänä U-linjoilla liikennöidään vain rajoitetusti. U-linjojen poikkeusliikenteen voi tarkastaa Matkahuollon aikatauluhausta.

Bussi 24 Seurasaareen

Erottajalta Seurasaareen vievä bussi 24 ajaa juhannusaattona noin klo 16 alkaen kuuden minuutin vuorovälein. Liikenne jatkuu illalla tavallista pidempään. Viimeinen lähtö Erottajalta on kello 1.18 ja Seurasaaresta kello 1.34.

Bussi ajaa aattona noin kello 15 alkaen liikenteen loppuun saakka Seurasaareen poikkeusreittiä Paciuksenkatu - Meilahdentie - Tamminiementie - Seurasaaren päätepysäkki.

HSL:n palvelupisteet ja liikenneneuvonta

HSL:n Rautatientorin palvelupiste suljetaan juhannusaaton aattona torstaina 21.6. klo 17. Itäkeskuksen piste on avoinna normaalisti klo 17.15 asti. Pisteet on suljettu juhannusaattona ja -päivänä.

Liikenneneuvonnasta, puh. 0100 - 111, saa juhannusaattona ja -päivänä henkilökohtaista neuvontaa klo 9-17.  

Lisätietoja antaa joukkoliikennesuunnittelija Markus Elfström, HSL, puh. 040 169 3539.

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs