Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Muutoksia junien kulkuun 28.6.

VR Group

Muutoksia junien kulkuun 28.6.

Tiedote.
Julkaistu: 24.06.2015 klo 15:36
Julkaisija: VR Group

Ratatyö vaikuttaa kaukojunaliikenteeseen HelsinkiTurku-välillä 28.6. Myös lähijunien lähtöraiteissa on muutoksia Helsingissä ja Pasilassa.

Vaurioituneen ajolangan vaihto tehdään Helsingissä 28.6. sunnuntain kello 0.00 ja maanantaiaamun kello 4.00 välisenä aikana.

Kyseisenä ajankohtana kaikki Turun suuntaan kulkevat ja saapuvat kaukoliikennejunat liikennöivät vain välillä Turku-Kirkkonummi-Turku. Suora bussikuljetus on järjestetty Helsingin ja Kirkkonummen välille. Väliasemilta kulkee normaalisti lähijunia Kirkkonummelle ja Helsinkiin.

Kaikki Kirkkonummen ja Vantaankosken suuntaan kulkevat lähijunat lähtevät Helsingissä raiteilta 16-19 ja Pasilassa raiteelta 9. Helsingin suuntaan kulkevat rantaradan junat lähtevät Pasilassa raiteelta 8. Myös muut muutokset ovat mahdollisia.

Lisätietoja ratatöistä johtuvista poikkeusjärjestelyistä ja korvaavien kuljetusten aikatauluista löytyy VR:n verkkosivuilta. Järjestelyistä voi kysyä myös asemien lipunmyynneistä ja VR Asiakaspalvelusta. Lisäksi tiedot päivittyvät VR:n verkkosivujen matkahakuun.

 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs