Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Minna Miettinen VR:n markkinointi- ja verkkomyyntijohtajaksi

VR Group

Minna Miettinen VR:n markkinointi- ja verkkomyyntijohtajaksi

Tiedote.
Julkaistu: 18.05.2015 klo 13:04
Julkaisija: VR Group

VR:n matkustajaliikenteen markkinointi- ja verkkomyyntijohtajana aloittaa kesäkuun alussa Minna Miettinen. Hän tulee VR:lle Jokakoti Oy:stä, jossa hän on toiminut toimitusjohtajana. Sitä ennen hän on ollut töissä muun muassa DNA:lla, Trainers' Housessa ja Satama Interactivessa.

– Minnalla on erittäin vahva asiakaskeskeinen näkemys ja pitkä kokemus digitaalisen markkinoinnin, verkkokaupan ja erityisesti kanta-asiakasohjelmien rakentamisesta, kertoo matkustajaliikennejohtaja Maisa Romanainen.

Markkinointi- ja verkkomyyntijohtajana Miettisen keskeisiä vastuualueita VR:llä ovat voimakkaasti kasvavan vr.fi-verkkokaupan, palkitun Veturi-kanta-asiakasohjelman ja mediamarkkinoinnin kehittäminen.

VR:n Veturi-asiakasohjelmassa on 720 000 jäsentä. Junalipuista jo yli 80 % ostetaan verkkokaupasta ja muista itsepalvelukanavista. 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs