Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Mikael Aro siirtyy pääomasijoittaja Tritonille

Triton

Mikael Aro siirtyy pääomasijoittaja Tritonille

Tiedote.
Julkaistu: 02.09.2016 klo 09:15
Julkaisija: Triton

Mikael Aro siirtyy pääomasijoittajayhtiö Tritonille Senior Industry Expertin tehtäviin.

Triton on pääomasijoitusyhtiö, joka sijoittaa keskisuuriin yrityksiin Pohjois-Euroopassa, Italiassa ja Espanjassa. Suomessa Tritonin osin tai kokonaan omistamista yhtiöistä tunnetaan esimerkiksi terveydenhuoltopalveluja tuottava Mehiläinen. Mikael Aro toimii Mehiläisen hallituksen puheenjohtajana.

Mikael Aro kertoi kesäkuun alussa irtisanoutuneensa VR Groupin toimitusjohtajan tehtävästä. Arolla on kuuden kuukauden irtisanoutumisaika. Aiemmin Aro on työskennellyt Carlsberg-konsernin Pohjois-Euroopan johtajana ja Carlsberg-konserniin kuuluvan Sinebrychoffin toimitusjohtajana.

Tulevassa työssään Aro toimii Tritonin rahastojen omistamien yhtiöiden hallituksissa. Aro myös tukee toimivaa johtoa yhtiöiden kehittämisessä.

Hänen asemapaikkanaan on Suomi. Työhön kuuluu tulevien sijoituskohteiden arviointia niin Suomessa kuin laajemmin Euroopassa.

”Mehiläisen hallituksessa olen tutustunut Tritonin toimintatapoihin ja työntekijöihin. Tritonin tapa kehittää omistamiaan yhtiöitä on sitoutunut ja ammattimainen. Aiemmin urallani olen ollut osa toimivaa johtoa. Tulevassa tehtävässäni pääsen kehittämään yritysten toimintaa hallitustyöskentelyssä. Odotan uutta rooliani innolla.”, sanoo Mikael Aro.

”Triton haluaa joukkoonsa parhaat liiketoiminnan osaajat. Mikael Aro onkin erinomainen vahvistus Tritonille. Osaltaan Aron kaltaisen kokeneen liikkeenjohtajan rekrytointi kertoo, että Suomi on Tritonille tärkeä alue, johon haluamme panostaa”, toteaa Tritonin Pohjoismaiden sijoitustiimiä johtava Thomas Hofvenstam.

 

Lisätietoa:

Triton

Marcus Brans

Head of Communications
+49 172 176 6567

brans.wp@triton-partners.com

Haastattelupyynnöt

Tritonin viestinnän kumppani Suomessa:
Tekir Oy
Kristiina Kurkilahti
viestinnän suunnittelija
+358 50 3450 696
kristiina@tekir.fi

 

Tritonin rahastot sijoittavat Pohjois-Euroopan keskisuuriin yrityksiin. Sijoituksia tehdään esimerkiksi Saksassa, Sveitsissä, Itävallassa ja neljässä Pohjoismaassa eli Suomessa, Ruotsissa, Tanskassa ja Norjassa. Triton keskittyy teollisuuden, liike-elämän palveluiden ja kuluttajatuotteiden/sosiaali- ja terveysalan yhtiöihin. Tritonin tavoitteena on rakentaa parempia yhtiöitä pitkällä tähtäimellä auttamalla yhtiöitä parantamaan toimintojaan ja tukemalla niiden kestävää kasvua. Tritonin 28 salkkuyhtiötä työllistävät yhteensä 53 000 ammattilaista. Niiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 11,5 miljardia euroa. www.triton-partners.com

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs