Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Luotsausasiakkaat tyytyväisiä Finnpilotin palveluun – maksut ensi vuonna samalla tasolla

Finnpilot Pilotage Oy

Luotsausasiakkaat tyytyväisiä Finnpilotin palveluun – maksut ensi vuonna samalla tasolla

Tiedote.
Julkaistu: 13.12.2012 klo 10:00
Julkaisija: Finnpilot Pilotage Oy

Finnpilot Pilotage Oy teki syksyllä asiakastutkimuksen. Tulosten mukaan luotsausasiakkaat ovat erittäin tai melko tyytyväisiä saamaansa palveluun. Kyselyyn saatiin vastauksia myös aiempaa laajemmin suoraan aluksilta. Luotsausmaksut pysyvät vuonna 2013 samalla tasolla kuin tänä vuonna.

Tutkimus suunnattiin erityisesti luotsauspalveluja vastaanottaneille aluksille ja varustamoille. Mukana kohderyhmässä oli myös laivanselvittäjien ja muiden sidosryhmien edustajia. Kyselyyn vastaajia oli yhteensä yli 80.

Tulosten mukaan yhteensä 90 prosenttia vastaajista on erittäin tai melko tyytyväisiä Finnpilotiin yhteistyökumppanina. Noin neljännes vastaajista pitää Finnpilotin luotsauspalvelua parempana verrattuna muihin Euroopan toimijoihin.

Ammattitaito ja hyvä palvelu avaintekijöinä

Vastaajien mukaan merenkulun yritysten toiminnassa on tärkeintä luotsauspalvelun saaminen oikeaan aikaan, luotsien ammattitaito sekä luotsauspalvelun luotettavuus.  Myös toiminnan virheettömyyttä ja palvelualttiutta pidetään tärkeänä. Vastaajat kokevat Finnpilotin onnistuneen erinomaisesti kaikissa näissä asioissa.

Parhaimmat onnistumisarvosanat Finnpilot saa ammattitaidon, palvelun luotettavuuden sekä toiminnan virheettömyyden osalta.  Myös palvelualttius ja yhteistyön sujuvuus ja helppous koetaan onnistuneiksi. Kokonaisarvosanaksi muodostui 5,8 (asteikolla 1–7).

- Olemme erittäin tyytyväisiä palautteeseen. Saimme arvokasta tietoa myös toimintamme kehittämistä varten. Tulevaisuudessa tehostamme yhteydenpitoa asiakkaisiin ja muihin sidosryhmiin, painottaa luotsausjohtaja Kari Kosonen.

Luotsausmaksut eivät nouse vuonna 2013

Finpilot Pilotage Oy:n hallitus vahvisti luotsauslain mukaisesti kesäkuussa 2012 seuraavan vuoden luotsausmaksut. Luotsausmaksut eivät nouse ensi vuonna.

- Pystymme nykyisellä hinnoittelulla takaamaan tasapuolisen valtakunnallisen palvelun ja luotsaustoiminnan edelleen kehittämisen, toteaa toimitusjohtaja Matti Pajula.

Lisätiedot


Luotsausjohtaja Kari Kosonen, puh. 040 741 4625
Toimitusjohtaja Matti Pajula, puh. 0400 449493

 

Finnpilot Pilotage Oy on valtion omistama luotsausyhtiö, joka on aloittanut toimintansa yhtiömuodossa vuonna 2011. Finnpilot tarjoaa valtakunnallista luotsauspalvelua Suomen aluevesillä ja Saimaalla. Toiminnalla edistetään alusliikenteen turvallisuutta ja ehkäistään ympäristölle aiheutuvia haittoja.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs