Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Lappeenrannan kaupunginvaltuusto käsittelee Koulutalon ja Matkatalon tonttien asemakaavamuutosta maanantaisessa kokouksessaan

Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuusto käsittelee Koulutalon ja Matkatalon tonttien asemakaavamuutosta maanantaisessa kokouksessaan

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 08:00
Julkaisija: Lappeenrannan kaupunki

Lappeenrannan kaupunginvaltuusto käsittelee maanantaina 16.2.2015 klo 18.30 alkavassa kokouksessaan Citykorttelin lounaiskulmassa sijaitsevien Koulutalon ja Matkatalon tonttien asemakaavamuutosta. Suunnittelualueeseen sisältyy myös osa Valtakadusta, Keskuspuistosta ja Marian aukiosta.  

Kokousta voi seurata kaupungin verkkosivuilta www.lappeenranta.fi näkyvästä suorasta nettilähetyksestä.

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuin-, liike- ja toimistorakennuksen sekä maanalaisten pysäköintitilojen rakentaminen alueelle.

Asemakaavamuutos on osa Citykorttelin kehittämishanketta, jossa Lappeenrannan kaupungin tavoitteena on kehittää ydinkeskustan keskeistä korttelia korkeatasoiseksi asuin- ja liikepaikaksi ja Marian aukiota viihtyisäksi oleskelualueeksi.

Valtuuston esityslistan toisena asiana on Lappeenrannan lasten ja nuorten hyvinvointiselonteko IV:n (2011–2014) loppuraportti.

Esityslista on luettavissa etukäteen kaupungin verkkosivuilta etusivun Esityslistat ja pöytäkirjat -kohdasta sekä videoikkunan alta. Valtuustokokousta voi katsoa netistä myös jälkikäteen. Video tallennetaan kaupungin verkkosivuille pääsääntöisesti jo kokouksen jälkeisen päivän aikana. 

LISÄTIETOJA

Viestintäjohtaja, II kaupunginsihteeri Alina Kujansivu
puh.040 724 8776
alina.kujansivu@lappeenranta.fi

Lappeenranta on kansainvälinen yliopisto- ja matkailukaupunki logistisesti merkittävällä alueella Kaakkois-Suomessa, EU:n ja Venäjän rajalla. Lappeenrannan teknillinen yliopisto (LUT), innovatiivinen toimintaympäristö, osaava työvoima ja hyvät verkostot helpottavat kansainvälisen liiketoiminnan aloittamista ja laajentamista noin 73 000 asukkaan kaupungissa. Lappeenrannan saavutettavuus on erinomainen kansainvälisen lentokentän ansiosta. Saimaan rannalla sijaitsevassa kaupungissa arvostetaan ympäristön puhtautta ja asuinalueiden viihtyisyyttä. www.lappeenranta.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs