Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Länsi-Uudenmaan bussiliput nyt helposti ja edullisesti Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta

Pohjolan Liikenne

Länsi-Uudenmaan bussiliput nyt helposti ja edullisesti Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta

Tiedote.
Julkaistu: 02.06.2015 klo 10:26
Julkaisija: Pohjolan Liikenne

Pohjolan Liikenteen verkkokaupasta www.pohjolanliikenne.fi saa nyt myös Länsi-Uudenmaan reittien bussiliput. Pohjolan Liikenteen omat kausi- ja sarjaliput saa jatkossa helposti verkkokaupasta, eikä erillisiä kortteja ja bussissa tehtäviä lisälatauksia enää tarvita.

Saatavilla on Joustavia lippuja sekä sarja- ja kausilippuja Lohja–Helsinki- ja Nummela–Helsinki-reiteille sekä Länsi-Uudenmaan sisäisille reiteille. Joustavan lipun hinta on noin 10 prosenttia edullisempi kuin käteislippu, ja alennus suurenee matkan pituuden mukaan.

Entistä joustavampaa bussimatkustusta

Sarja- ja kausiliput ovat hyvä ja edullinen vaihtoehto usein matkustaville. Verkkokaupasta hankittavan lipun lisäksi ei tarvita erillisiä kortteja eikä latauksia. Lippuun tulostuva koodi näytetään bussissa olevalle lukijalaitteelle, joka rekisteröi matkan. Lipun voi tallentaa myös älypuhelimeen, jonka näytöltä lukijalaite sen tarkistaa.

Sarjalipun voi ostaa joko 10 tai 30 matkalle, ja ne ovat voimassa puoli vuotta tai vuoden. Lisäksi opiskelijoille, eläkeläisille, varus- ja siviilipalvelusmiehille sekä 6-16-vuotiaille junioreille on tarjolla viiden matkan sarjalippu. Sarjalippu ei ole henkilökohtainen, joten sen voi jakaa esimerkiksi perheen tai työporukan kesken.

Kausilipun voi ostaa haluamalleen jaksolle 14–365 päivälle, ja sillä voi matkustaa kauden aikana rajattomasti. Kausilippu on henkilökohtainen ja sen yhteydessä on esitettävä henkilöllisyystodistus.

Joustava lippu tuo joustovaraa Länsi-Uudenmaan liikenteeseen, jossa vuorotarjonta on tiheää ja osa vuoroista saattaa olla ruuhkaisia. Asiakkaan ei tarvitse ehtiä juuri varaamaansa vuoroon, sillä lippu kelpaa 30 päivää lipun päiväyksestä lippuun merkityllä reitillä, ja myös päivän aiemmilla vuoroilla. Lipun tietoja ei tarvitse muuttaa erikseen, vaan lipunlukija bussissa tunnistaa lipun voimassaolon.

Länsi-Uudenmaan lähiliikenteen pysäkit on jaettu vyöhykkeisiin. Matkan voi verkkokaupasta hakea ja ostaa itseä lähimmän pysäkin nimellä. Hakutulokset näytetään vyöhykkeen pääpysäkin mukaan, mutta kyytiin pääsee omalta lähipysäkiltä, jonka tarkempi aikataulu löytyy myös verkkosivuilta.

Tietoa aikatauluista, bussivuoroista ja lipuista uudistuneilta verkkosivuilta www.pohjolanliikenne.fi.

 

Lisätietoja: Verkkokauppapäällikkö Ilona Pirhonen, Oy Pohjolan Liikenne Ab, puh 040 8623 771

Pohjolan Liikenne harjoittaa kauko-, lähi- ja paikallisliikennettä. Yhtiö työllistää 1000 joukkoliikenteen ammattilaista ja kuljettaa vuodessa noin 35 miljoonaa asiakasta 500 bussin voimin.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs