Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kutsu tiedotustilaisuuteen 29.9. kello 10.30

Turun seudullinen joukkoliikenne

Kutsu tiedotustilaisuuteen 29.9. kello 10.30

Kutsu.
Julkaistu: 28.09.2016 klo 10:28
Julkaisija: Turun seudullinen joukkoliikenne

Fölin ensimmäinen sähköbussi liikenteeseen ensi viikolla

Turun kaupunkiseudun joukkoliikenne Föli siirtyy uuteen aikakauteen ensi viikosta alkaen, kun linjalla 1 otetaan käyttöön täysin sähköllä kulkevat bussit. Ensimmäisessä vaiheessa käyttöön otetaan asteittain kaksi sähköbussia ja myöhemmin syksyllä neljä lisää.

Tiedotusvälineiden edustajilla on mahdollisuus tutustua ensimmäiseen sähköbussiin torstaina 29.9. kello 10.30 alkaen Turun lentoasemalla, jonne on rakennettu myös bussin pikalatausasema. Esittelypuheenvuorot pidetään lentoaseman VIP-tilassa, joka sijaitsee asemarakennuksen 1. kerroksessa (pääsisäänkäynnistä portaat oikealle alas). Tilaisuuden lopuksi tehdään tutustumiskierros sähköbussilla lentokentän alueella.

Tilaisuudessa sähköbussiliikennöintiä ja lataustoimintaa esittelevät joukkoliikennejohtaja Sirpa Korte ja Turku Energian kehittämispäällikkö Antto Kulla. Mukana ovat myös bussin rakentaneen Linkker Oy:n ja liikennöinnistä vastaavan Turun Kaupunkiliikenteen edustajat.

 

Tervetuloa!

 

Turun kaupunkiseudun joukkoliikenne Föli

Turku Energia

 

Lisätietoja tilaisuudesta
Seppo Kemppainen
kehityspäällikkö, Turun seudun joukkoliikenne
050 559 0591
seppo.kemppainen@turku.fi

 

Turku, Kaarina, Raisio, Naantali, Lieto ja Rusko muodostavat yhtenäisen joukkoliikennealueen, Turun seudun joukkoliikenne Fölin. Fölin alueella on voimassa tasataksa, eli hinta on sama matkan pituudesta riippumatta. Koko alueella on voimassa samat liput, hinnat ja alennusryhmät. 

www.foli.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs