Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kutsu: Pikavuoro maailman ympäri -infotilaisuudet Salossa 21.8. ja Helsingissä 28.8.

Rantapallo

Kutsu: Pikavuoro maailman ympäri -infotilaisuudet Salossa 21.8. ja Helsingissä 28.8.

Kutsu.
Julkaistu: 15.08.2011 klo 10:24
Julkaisija: Rantapallo

Pikavuoro maailman ympäri -infotilaisuudet Salossa 21.8. ja Helsingissä 28.8.

Suomalaisten viimetalvinen bussiseikkailu Salosta Bangkokiin saa jatkoa. Salon Tilausmatkojen Jani Laine lähtee luotsaamaan vm -88 Ajokki Royalinsa seuraavaksi koko maailman ympäri.

Laineen huima suunnitelma on kansainvälisestikin ensimmäinen lajissaan.

- Tämä on bussimatkailun pioneeritouhua. Tiettävästi vielä yksikään linja-auto ei ole kiertänyt koko maailmaa, kertoo Laine.

- Ajokki on ikäisekseen hyvässä kunnossa ja kestää reissun kyllä. Enemmän yllätyksiä voi olla edessä eri maiden byrokratiapuolella, mutta niitäkin olen tottunut selvittämään.

 

Ajokki odottaa lähtöä Thaimaan lämmössä

Ajokki on tällä hetkellä Thaimaassa, josta matka starttaa marraskuussa Malesian ja Indonesian kautta kohti Australiaa. Sen jälkeen vuorossa ovat Pohjois- ja Etelä-Amerikka ja lopuksi ajetaan Afrikan halki takaisin Eurooppaan. Suomessa ollaan vuoden 2014 aikana.

Reissun tapahtumia voi seurata alusta loppuun saakka Rantapallo.fi-matkailusivuston Pikavuoro maailman ympäri -blogissa.

 

Infotilaisuudet Salossa ja Helsingissä

Matkasta kiinnostuneille järjestetään kaksi infotilaisuutta. Infotilaisuuksissa osallistujat ja osallistumistaan suunnittelevat voivat tavata pikavuorokippari Laineen, varata lippunsa Pikavuorosta, kysellä lisätietoa vakuutuksista, majoituksista ja viisumeista sekä tavata muita lähtijöitä.

21.8.2011 Salo, ABC Piihovi klo 15.00
28.8.2011 Helsinki, Elielinaukio* klo 15.00

 

Toimittajat ovat tervetulleita kumpaan tahansa infotilaisuuteen kuulemaan lisää matkasta ja haastattelemaan Jani Lainetta tai lähtijöitä. Tarvittaessa voimme järjestää haastatteluajan myös erikseen puhelimitse.

Pyydämme toimittajia ilmoittamaan tulostaan Salon tilaisuuteen 18.8. mennessä ja Helsingin tilaisuuteen 25.8. mennessä: jani.laine@salontilausmatkat.fi.

* Helsingin infotilaisuus järjestetään Salon Tilausmatkojen bussissa Elielinaukion takana olevalla tilausbussien parkkipaikalla, katso tarkka sijainti kartalla.

 

Lisätietoa

 

Pikavuoro maailman ympäri

Salon Tilausmatkat Oy
Kuljettaja Jani Laine
041 748 2478
jani.laine@salontilausmatkat.fi

Rantapallo Oy
Päätoimittaja Riikka Krenn
020 1985 621
riikka.krenn@rantapallo.fi

Suomen suosituin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, keskustelut, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs