Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kutsu mediatilaisuuteen: VR Groupille räätälöity Vectron sähköveturi ensiesittelyssä Suomessa 19.1.

VR Group

Kutsu mediatilaisuuteen: VR Groupille räätälöity Vectron sähköveturi ensiesittelyssä Suomessa 19.1.

Kutsu.
Julkaistu: 13.01.2016 klo 15:26
Julkaisija: VR Group

Tervetuloa tutustumaan VR Groupille räätälöityyn ja Siemensin valmistamaan Vectron-sähköveturiin. Sähköveturi on esillä Liikenneviraston järjestämässä Rata 2016 -tapahtumassa tiistaina 19.1. klo 12.00 Turun Logomossa (Köydenpunojankatu 14).

Mediatilaisuudessa esitellään aluksi ensi kertaa Suomessa oleva VR Groupille räätälöity Vectron sähköveturi Logomon ulkonäyttelytilassa, josta siirrytään Logomon GOTO 30 -neuvottelutilaan lounaalle. Tilaisuuden isäntinä ovat liikennejohtaja Petri Auno ja yhteiskuntasuhde- ja ympäristöjohtaja Otto Lehtipuu VR Groupilta sekä liiketoimintajohtaja Juha Lehtonen ja viestintäjohtaja Kirsi Rejman Siemensiltä.    

Tervetuloa!

VR Group, liikennejohtaja Petri Auno
VR Group, yhteiskuntasuhde- ja ympäristöjohtaja Otto Lehtipuu
Siemens, liiketoimintajohtaja Juha Lehtonen
Siemens, viestintäjohtaja Kirsi Rejman

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs