Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » KUTSU median edustajille: Pikavuoron kotiinpaluu 1.5.2015

Rantapallo

KUTSU median edustajille: Pikavuoron kotiinpaluu 1.5.2015

Kutsu.
Julkaistu: 27.04.2015 klo 16:40
Julkaisija: Rantapallo

Tervetuloa ottamaan vastaan nelivuotiselta maailmanympärimatkaltaan palaavaa Pikavuoro maailman ympäri -bussia.

Paluujuhla Salon torilla 1.5. klo 18

Kuljettaja Jani Laine ja 27-vuotias bussivanhus ovat kulkeneet huiman taipaleen: Pikavuoro maailman ympäri on kiertänyt 38 maata ja taittanyt 90 000 kilometriä. Koko tarina löytyy osoitteesta www.rantapallo.fi/pikavuoro. Nyt ympyrä sulkeutuu ja on aika palata kotiin.

Pikavuoro on taittaa tällä hetkellä matkaa Itä-Euroopan halki kohti Suomea. Ajokki Royal saapuu Tallinnasta M/S Finlandialla Länsiterminaaliin 1.5. klo 14.30. Matka jatkuu samana päivänä Helsingistä Pikavuoron kotikaupunkiin ja lähtöpisteeseen Salon Torille, jossa juhlitaan kotiinpaluuta klo 18.00 alkaen.

Tahdotko todistaa maailmanympärimatkan viimeisiä kilometrejä?

Median edustajat ovat tervetulleita vastaanottamaan Pikavuoroa matkustajineen joko Helsingin satamaan tai Salon torin juhlallisuuksiin. Reitin viimeiselle pätkälle Helsingistä Saloon on mahdollista ottaa kyytiin median edustajia seuraamaan loppusuoraa ja tunteikasta kotiinpaluuta.

Jos haluat tavata pikavuorolaiset matkan lopullisessa päätepisteessä Salon torilla, ilmoittautumista ei tarvita. Helsingin päähän saapuvia tai viimeiselle etapille kyytiin haluavia median edustajia pyydämme ilmoittamaan tulostaan ennakkoon osoitteeseen anu.vaheristo@rantapallo.fi tai puhelimitse 040 7352 963, jotta osaamme huomioida tämän aikatauluissa. Paikkoja bussin kyydissä on rajoitetusti.

Lisätiedot:

Koko matkan vaiheita käsittelevä lehdistötiedote ja kuvasarja matkalta: http://www.epressi.com/tiedotteet/matkailu/pikavuoro-palaa-kotiin-suomalaisbussilla-takana-38-maata-ja-90-000-kilometria.html

Pikavuoro maailman ympäri -blogi: http://www.rantapallo.fi/pikavuoro/


Jani Laine, Salon Tilausmatkat Oy
0400 163 046 tai 040 5433 218
jani@salontilausmatkat.fi


Tomi Tölli, Pikavuororeportteri
050 3421 790
tomi@havaintoja.com


Anu Vaheristo, Rantapallo Oy
040 7352 963
anu.vaheristo@rantapallo.fi

Liitetiedostot

Suomen luetuin matkailusivusto Rantapallo.fi tarjoaa kaikki matkailijan verkkopalvelut yhdessä osoitteessa: kohdeoppaat, matkavinkit, alan uutiset, matkablogit sekä monipuoliset matkahaut. http://www.rantapallo.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs