Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kutsu medialle: Tervetuloa seuraamaan liikenteen joulurauhan julistusta!

Trafi

Kutsu medialle: Tervetuloa seuraamaan liikenteen joulurauhan julistusta!

Kutsu.
Julkaistu: 04.12.2015 klo 12:33
Julkaisija: Trafi

Liikenteen turvallisuusvirasto Trafi ja Lapin poliisilaitos julistavat joulurauhan liikenteeseen keskiviikkona 16.12.2015 klo 11.00 Rovaniemellä Lordin aukiolla (Koskikadun ja Maakuntakadun kulmauksessa).

Tapahtumassa Trafin pääjohtaja Kari Wihlman ja Lapin poliisilaitoksen päällikkö Martti Kallio julistavat joulurauhan Suomen teille, ja mukana ovat myös joulupukki ja poliisin nimikkoporo Artturi. Lisäksi tilaisuudessa on mahdollista tutustua poliisin valvontakalustoon sekä keskustella ajankohtaisista liikenneturvallisuusasioista paikalla olevien asiantuntijoiden kanssa.

Liikenteen joulurauhan julistuksen jälkeen klo 11.30 Trafi järjestää hotelli Santa Clausissa (Korkalonkatu 29, Rovaniemi) sidosryhmäseminaarin, jonne toimittajat ovat myös tervetulleita (lisätietoja www.trafi.fi/ROVseminaari).


Lisätietoja:

Johtava asiantuntija
Jussi Pohjonen, Trafi
p. 029 534 5310

Viestintäpäällikkö
Elina Katajamäki, Lapin poliisilaitos
p. 029 546 6214

Trafi on liikenteen viranomainen ja liikennealan vahva asiantuntija, joka toimii rohkeasti vastuullisen liikenteen puolesta. www.trafi.fi, twitter.com/Trafi_Finlandfacebook.com/Trafi.Finland, instagram.com/trafi_finland/

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs