Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kulku Kisapuistoon muuttuu työmaan takia

Lahden kaupunki

Kulku Kisapuistoon muuttuu työmaan takia

Tiedote.
Julkaistu: 21.04.2017 klo 15:12
Julkaisija: Lahden kaupunki

Kulku Lahden Kisapuistoon muuttuu ensi tiistaina 25.4. Ranta-Kartanon katu-urakan valmistelevien töiden vuoksi. Kisapuistoon ei pääse vanhan linja-autoaseman puolelta työmaan takia.

Kisapuiston vieressä olevia puita ja metalliaita poistetaan pilaantuneiden maiden käsittelyn vuoksi. Varsinainen katu-urakka alkaa vapun jälkeen 2.5.

Urakka jatkuu useassa vaiheessa ja kestää syksyyn 2019 saakka. Urakan aikana rakennetaan kaikki Ranta-Kartanon aluetta ympäröivät kadut sekä Aleksanterinkadun läntisin osa, joka ei sisältynyt edelliseen Aleksanterinkadun urakkaan.

Rakennusurakka aiheuttaa muutoksia liikennejärjestelyihin Ranta-Kartanon alueella. Liikennejärjestelyt muuttuvat useaan kertaan urakan edetessä ja kulloinkin ajankohtaisista muutoksista tiedotetaan.

Hankkeen etenemistä voi seurata kaupungin verkkosivuilta: https://www.lahti.fi/palvelut/liikenne-ja-kadut/tyomaat/ranta-kartanoa-ymparoivat-kadut

Lisätietoja:

Työmaapäällikkö Mikko Ojansuu, Destia Oy
p. 050 466 8834, mikko.ojansuu@destia.fi

Projekti-insinööri Erkki Härkönen
p. 044 716 1911, erkki.harkonen@lahti.fi

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva 120 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs