Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Korjaustyöt vaikuttavat kulkureitteihin Tampereen rautatieasemalla

VR Group

Korjaustyöt vaikuttavat kulkureitteihin Tampereen rautatieasemalla

Tiedote.
Julkaistu: 05.08.2015 klo 10:34
Julkaisija: VR Group

Tampereen rautatieaseman pääovien katosta uusitaan ja korjataan 10. elokuuta alkaen noin kolmen kuukauden ajan. Katos sijaitsee aseman Hämeenkadun puoleisella sivulla.

Korjaustyöt vaikuttavat asiakkaiden kulkemiseen siten, että kulkureittejä pääovilla ja työmaa-alueella joudutaan rajoittamaan ja ohjaamaan ajoittain muiden sisäänkäyntien kautta. Pääovien ollessa pois käytöstä aseman odotushalliin ja junalaitureille pääsee asema-aukiolta lipputoimistoa vastapäätä sijaitsevista sekä tunneliin johtavista ovista. Lisäksi asemalle on pääsy pääovien vasemmalta puolelta Asematunnelin kautta.

Ikääntynyt ja huonokuntoinen katos peruskorjataan alkuperäisen mukaiseksi. Samalla rautatieaseman valokylttiä katoksen reunalla nostetaan, jotta vesi ohjautuu katoksen päältä nykyistä paremmin. Tampereen rautatieasema ja kellotorni on rakennettu vuosina 1936–37, ja ne kuuluvat suojeltaviin rakennuskohteisiin.VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs