Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Korjaus: Mediatilaisuus maanantaina 12.9. kello 15-16

VR Group

Korjaus: Mediatilaisuus maanantaina 12.9. kello 15-16

Kutsu.
Julkaistu: 09.09.2016 klo 14:58
Julkaisija: VR Group

Tervetuloa VR:n Ovelta ovelle -hackathonin avajaisiin!

VR järjestää 12.–16. syyskuuta Helsingin rautatieasemalla suuren hackathon-tapahtuman. Hackathon on it-maailmasta tuttu työskentelymalli, jossa start upit ja kehittäjät kerääntyvät määräajaksi yhteen tilaan työstämään ratkaisuja ennaltamäärättyyn ongelmaan. VR:n Ovelta ovelle -hackathonissa rakennetaan matkaketjuja ja tehdään tulevaisuuden matkustamista. Matkaketju tarkoittaa yksinkertaisimmillaan sitä, että matkustajan tarvitsee valita vain lähtöpaikka ja määränpää; toimivimmat reitit, kulkuvälineet ja niiden yhdistelmät mietitään hänelle valmiiksi.

Hackathon-viikko avataan virallisesti maanantaina 12.9. klo 15 Helsingin rautatieaseman lipunmyyntihallissa. Avauspuheenvuoron pitää VR Groupin toimitusjohtaja Mikael Aro. Matkustajaliikenteen johtaja Maisa Romanainen kertoo VR:n suunnitelmista liittyen matkaketjuihin ja tulevaisuuden matkustamiseen. Paikalla ovat myös hackathonin osallistujat ja juryn jäseniä.

Hackathon-tapahtuma järjestetään Helsingin rautatieaseman lipunmyyntihallissa.  620 neliömetrin kokoisesta hallista rakentuu viikon ajaksi ainutlaatuinen, moderni ja innovatiivinen työtila. Hackathonin aikana (11.9.-17.9.) lipunmyynti palvelee asiakkaita rautatieaseman sisäpihalla.  

Osana hackathon-viikkoa, keskiviikkona 14.9. klo 15 rautatieasemalla järjestetään suurelle yleisölle suunnattu tapahtuma, jonka keskiössä on paneelikeskustelu tulevaisuuden matkustamisesta. Mukana VR:n kanssa keskustelemassa ovat Pekka Sauri, Pekka Möttö ja Sonja Heikkilä. Median edustajat ovat luonnollisesti terveulleita seuraamaan myös tätä tapahtumaa. Katso Maisa Romanaisen videokutsu.

Tilaisuus pidetään maanantaina 12.9., pahoittelemme aiemmassa kutsussa ollutta väärää päivämäärää otsikossa. 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs