Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Konduktöörien laiton lakko pysäyttää VR:n kaukoliikennettä torstaina 31.3.

VR Group

Konduktöörien laiton lakko pysäyttää VR:n kaukoliikennettä torstaina 31.3.

Tiedote.
Julkaistu: 30.03.2016 klo 14:07
Julkaisija: VR Group

Konduktöörien lakko pysäyttää VR:n kaukojunaliikennettä torstaina 31.3.

Konduktöörit ovat ilmoittaneet aloittavansa lakon torstaiaamuna kello 3.00. Tämän hetken tietojen mukaan konduktöörit palaavat töihin perjantaiaamuna 1.4. kello 3.00.
Lakko ei koske muun muassa pääkaupunkiseudun lähijunaliikennettä, yöjunia, kansainvälisiä junia Pietariin ja Moskovaan eikä VR:n tavaraliikennettä. Ne pyritään ajamaan aikataulun mukaisesti. Tarkempia tietoja ajettavasta junaliikenteestä www.vr.fi:ssä.

- Lakko on laiton ja lisäksi se on täysin kohtuuton asiakkaillemme, sanoo VR Groupin toimitusjohtaja Mikael Aro. Koska ilmoitus lakosta tuli tällä aikataululla, yhtiöllä ei ole mahdollisuutta järjestää korvaavaa liikennettä linja-autoin. VR ajaa päivittäin 300 kaukojunaa. – Olemme pahoillamme asiakkaidemme puolesta, tämä aiheuttaa heille suurta haittaa ja vaivaa.

Tämän hetken tietojen mukaan liikenne käynnistyy normaalisti perjantaina 1.4. aamulla. VR kehottaa matkustajia seuraamaan liikennetietoa vr.fi:stä sekä Twitteristä @VRpalvelu ja Facebookissa VRYhteisellämatkalla.

Lakon vuoksi käyttämättä jäävän junalipun voi käyttää toukokuun loppuun mennessä. Halutessaan asiakas saa hakiessaan lipun hinnan takaisin. Lisätietoja tästä vr.fi:stä ja puhelinpalvelusta 0203 32039. Kausilipulla matkustaville korvataan yhden päivän arvoa vastaava summa.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs