Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Keskustan raitiolinjat sekä Helsingin bussilinjat 16 ja 18 poikkeusreiteillä 4.6. puolustusvoimain lippujuhlan takia

HSL Helsingin seudun liikenne

Keskustan raitiolinjat sekä Helsingin bussilinjat 16 ja 18 poikkeusreiteillä 4.6. puolustusvoimain lippujuhlan takia

Tiedote.
Julkaistu: 29.05.2012 klo 10:00
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Raitiolinjat 1, 3B, 3T, 4, 7A ja 7B ajavat poikkeusreittejä maanantaina 4.6. noin klo 11-13.30, koska Aleksi on suljettu puolustusvoimain lippujuhlan takia.

Helsingin bussilinjat 16 ja 18 ajavat poikkeusreittejä noin klo 10.45-13.30, koska Liisankatu ja Mariankatu ovat suljettu.  

Raitiolinjat

1 ajaa Kaisaniemenkadun kautta Mikonkadulle, josta se palaa Kaisaniemenkadun kautta Hakaniemeen. Kruunuhaka ja Kauppatori jäävät ajamatta.

3B ja 3T ajavat Fredrikinkatua linjan 1A päätepysäkille Pursimiehenkadulle. Linjalta 3B jää ajamatta osuus Eiran sairaalalta Olympialaituriin ja 3T:ltä väli Aleksi-Eteläranta. Korvaava bussi 3X ajaa kymmenen minuutin välein Kauppatorin ja Viiskulman väliä. Viiskulmassa vaihto bussista raitiolinjoille 3T ja 3B tapahtuu pysäkillä ”Viiskulma” (0816).

4 ajaa linjan 6 pysäkille Hietalahteen. Katajanokalle ajaa korvaava bussi 4X. Vaihto raitolinjalta 4 bussiin 4X tapahtuu Mannerheimintiellä bussilinjan 16 pysäkillä ”Erottaja” (1900).

 7A ja 7B ajavat Kaisaniemenkadun kautta. Kruununhaka jää ajamatta.

Bussilinjat  

16 ajaa Mannerheimintien ja Kaisaniemenkadun kautta. Pohjois- ja Etelä-Esplanadin sekä Kruunuhaan kautta kulkeva reittiosuus on pois käytöstä.

18 lähtee Hakaniemen torikadulta pysäkiltä ”Hakaniemi” Pohjoisrannan sijasta ja liikennöi Kaivokadulle suoraan Kaisaniemenkatua pitkin, jolloin Kruununhaka jää ajamatta.  Poikkeusreitti on sama, kun bussi ajaa Kaivokadun suunnasta. 

Lisätietoja antaa HSL:n liikennetarkastaja Esa Sauvola, puh. 040 767 0522.

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs