Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kesäauto käyttöön helposti netin kautta

Trafi

Kesäauto käyttöön helposti netin kautta

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2014 klo 08:37
Julkaisija: Trafi

Kevään koittaessa kesäautot alkavat taas vallata tilaa kaduilta. Jos oma kesäauto on vielä talviteloilla, niin liikennekäyttöönotto onnistuu helposti netin kautta Trafin sähköisissä palveluissa ympäri vuorokauden.

Liikennekäyttöönottoja tehdään eniten huhti-toukokuussa, viime vuonna näinä kuukausina yhteensä yli 85 000 kappaletta, josta yli puolet nettipalvelun kautta. Yhteensä liikennekäyttöönottoja tehtiin viime vuonna reilut 250 000.

Liikennekäyttöönotto ja -poisto ovat maksullisia tapahtumia ja niistä lähetetään yhä uusi rekisteröintitodistus suoraan kotiosoitteeseen. Palvelun hinta on 4 euroa ja se maksetaan verkkopankissa.

Kesäauto harkinnassa?

Jos suunnitelmissa on kesäauton hankinta, niin muista käyttää hyödyksesi Trafin käytetyn auton energiamerkki -palvelua, josta saat rekkarin perusteella tietoa kyseisen henkilöauton ajoneuvoveron lisäksi myös auton polttoaineen kulutuksesta, päästöistä ja melusta.

Käytettyjä autoja vertailemalla voit valita itsellesi parhaan – ja edullisimman vaihtoehdon.

Muista myös tarkistaa autoa ostaessasi, ettei sillä ole maksamattomia ajoneuvoveroja. Helpoiten tämä onnistuu Trafin maksamattomat ajoneuvoverot
-nettipalvelun kautta.

Syksyllä omat tiedot näkee netistä – palveluita myös yrityksille

Trafi kehittää jatkuvasti sähköisiä palveluitaan ja syksyn myötä tarkoituksena on, että omia ja ajoneuvonsa tietoja pääsee katsomaan myös netin kautta veloituksetta.

Tällä hetkellä Trafin sähköiset palvelut ovat vain henkilöasiakkaiden käytössä, mutta jatkossa niitä on tarkoitus laajentaa myös yritysasiakkaiden käyttöön.

Liikennekäyttöönotto: www.trafi.fi/tieliikenne/asiointi/henkiloasiakkaalle/sahkoiset_palvelut/liikennekayttoonotto

Käytetyn henkilöauton energiamerkki: www.trafi.fi/autoilu/vertaa_autoja/kaytetyn_henkiloauton_energiamerkki

Maksamattomat ajoneuvoverot: www.trafi.fi/tieliikenne/asiointi/henkiloasiakkaalle/sahkoiset_palvelut/maksamattomat_ajoneuvoverot

Kaikki Trafin sähköiset palvelut osoitteesta www.trafi.fi/sahkoisetpalvelut

Lisätietoja:
johtava asiantuntija Maaria Toikka, p. 029 534 5339, maaria.toikka(at)trafi.fi

Trafi kehittää aktiivisesti liikennejärjestelmän turvallisuutta, edistää liikenteen ympäristöystävällisyyttä ja vastaa liikennejärjestelmän viranomaistehtävistä. www.trafi.fi

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs