Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kehä I:n perusparannusurakan esittely medialle 14.3. klo 9.30

Liikennevirasto

Kehä I:n perusparannusurakan esittely medialle 14.3. klo 9.30

Kutsu.
Julkaistu: 03.03.2016 klo 14:48
Julkaisija: Liikennevirasto

Kehä I:n kehittämistyöt Espoon rajalta Hämeenlinnanväylälle käynnistyvät puunpoistolla Espoon rajalta itään ensi viikon lopulla eli viikolla 10. Huhtikuusta alkaen työmaa vaikuttaa merkittävästi Kehän, Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien liikenteeseen, samoin kuin jalankulkijoiden ja pyöräilijöiden reitteihin. Myös muutoksia bussipysäkkien paikkoihin on tulossa. Töiden on määrä valmistua loppuvuodesta 2017.

HANKETTA ESITELLÄÄN MEDIALLE maanantaina 14.3. kello 9.30–10.30 Suomalais-venäläisellä koululla (Kaarelankuja 2, 00430 Helsinki), jonka jälkeen tutustaan työkohteeseen. Kahvitarjoilu kello 9.15 alkaen.

Tervetuloa! Projektipäällikkö Jarmo Nirhamo (Liikennevirasto), projektijohtaja Jukka Tarkkala (Helsingin kaupungin rakennusvirasto) ja työmaapäällikkö Timo Laitinen (Graniittirakennus Kallio Oy).

Ilmoittautumiset viimeistään 11.3. keha1@acsanafor.fi tai Maija Hakala p. 050 33 828 73.

Tieosuutta Espoon rajalta Vihdintielle parannetaan mm. lisäkaistoja rakentamalla ja siltoja levittämällä. Kehältä Hämeenlinnanväylän pohjoissuuntaan johtavat rampit ja ikääntyneet sillat uusitaan. Bussipysäkkejä parannetaan ja bussien liittymistä muuhun liikenteeseen sujuvoitetaan. Pyöräilijöiden ja jalankulkijoiden reittejä korjataan ja meluntorjuntaa tehostetaan. Urakoitsijana toimii Graniittirakennus Kallio Oy. Hankkeen arvo on 19 miljoonaa euroa ja sen rahoittavat Liikennevirasto ja Helsingin kaupunki.

Työmaa-aikana ruuhkia on odotettavissa: Hämeenlinnanväylän ja Vihdintien silta- ja pengertöiden aikana Kehän liikenne joudutaan ohjaamaan yhden sillan kautta. Kiertoreittejä ei juuri ole, joten kulkemisaikoja ja -tapoja kannattaa miettiä. Joustava tilan antaminen liikennejonoissa on myös kaikkien etu.

• Verkkosivulla www.liikennevirasto.fi/keha1 on mm. suunnitelmapiirrokset ja sinne päivitetään säännöllisesti ajantasaista tietoa.
• Kehä I:llä on parhaillaan käynnissä myös kaksi muuta rakennushanketta: www.liikennevirasto.fi/kivikontie
ja www.espoo.fi/keha1keilaniemi
• Facebook-tili kertoo viikoittain työmaan tulevat työt.
• WhatsApp-jakelulistalle ilmoittautumalla saat tiedon muuttuvista liikennejärjestelyistä. Ilmoittaudu viestien vastaanottajaksi numeroon 045 8994412.
• Myös Helsingin kaupungin rakennusviraston Twitter-tili uutisoi isoimmat käännekohdat.
• Työmaapuhelin (Graniittirakennus Kallio) p. 050 308 2156 ottaa vastaan käytännön palautetta töistä.
• Hankkeen tekijät Liikennevirastosta ja HKR:sta ovat kaupunkilaisten tavattavissa torstaina 17. maaliskuuta kello 1718.30, Kauppakeskus Kaaressa Kannelmäessä ja kello 1920 Kauppakeskus Ristikossa Konalassa.

Liitetiedostot

 

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs