Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » KANTAKAUPUNGIN ALUEELLA TAKSIKYYTI 10 EURON KIINTEÄÄN HINTAAN

Helsingin Taksi-Data Oy

KANTAKAUPUNGIN ALUEELLA TAKSIKYYTI 10 EURON KIINTEÄÄN HINTAAN

Tiedote.
Julkaistu: 11.07.2016 klo 13:27
Julkaisija: Helsingin Taksi-Data Oy

Julkaisuvapaa heti                                                                            LEHDISTÖTIEDOTE 11.7.2016

 

KANTAKAUPUNGIN ALUEELLA TAKSIKYYTI 10 EURON KIINTEÄÄN HINTAAN

 

Taksi Helsinki -sovelluksen käyttäjille lanseerataan 11. – 29.7. väliseksi ajaksi kampanja, jossa kantakaupungin alueella taksikyyti maksaa 10 euroa. Kampanjahinta on voimassa maanantaista perjantaihin klo 10 – 14 välisen ajan. 

Taksi Helsinki julkaisi uuden tilaussovelluksen kesäkuun alussa. Kesäkuun aikana sovelluksen käyttäjistä 83,5 % on antanut sovelluksen käytöstä ja saamastaan taksipalvelusta palautteeksi parhaan arvosanan, 5 tähteä.

Sovellukseen rekisteröityneille tarjotaan jatkossakin etuja, jotka liittyvät joko taksipalveluun, hintaan tai muihin lisäpalveluihin. Ensimmäisenä etuna lanseerataan kantakaupungin alueella kympin kyyti -kampanja heinäkuun aikana.

Taksi Helsinki -sovellukseen on tähän mennessä rekisteröinyt yli 1300 käyttäjää. Sovellus on saatavilla tällä hetkellä iPhone- ja Windows-puhelimille. Android-alustalle sovellus julkaistaan heinä-elokuun taitteessa.

Taksi Helsinki -sovelluksen kautta taksin voi parhaimmillaan tilata vain kahdella klikkauksella. Kiitosta on erityisesti saanut matkan maksusuorituksen tapahtuminen täysin sähköisesti. Maksukortteja voi tallentaa kaksi, joten esimerkiksi yrityskorttien käyttäjät voivat käyttää sovellusta sekä työ- että yksityismatkoillaan.

Taksamittari käyttää sovellukseen tallennettua ja maksutavaksi valittua korttitietoa, joten kyydin veloitus tapahtuu automaattisesti ilman, että asiakkaan tarvitsee matkan päättyessä enää tarjota maksuvälinettä. Maksun voi toki halutessaan suorittaa myös autossa.

Kuitti maksusta arvonlisäveroerittelyineen tulee asiakkaan sähköpostiin. Kuittitoimitukseen kehitetään lisäominaisuuksia syksyn aikana, mikä helpottaa entisestään kuittien käsittelyä etenkin yritysten matkalaskukäsittelyssä.

Taksi Helsinki haluaa vastata entistä paremmin taksia käyttävien asiakkaiden tarpeisiin. Uudessa sovelluksessa näitä ominaisuuksia ovat muun muassa taksitilauksen vahvistus, hinnan ja matka-ajan arviot, taksin liikkumisen seuraaminen kartalla ja oma tilaushistoria sekä tallennetut osoitteet.

Heinäkuun hintakampanja on myös osa palvelujen kehitystä. Kampanjalla halutaan selvittää, miten paljon keskusta-alueella hinta vaikuttaa hiljaisena kesäaikana taksikyytien määrään. Etua laajennetaan kampanja-aikana mahdollisesti myös puhelimitse tehtäviin tilauksiin. 

 

Taksi Helsinki lukuina (2015):

  • 1340 taksia
  • 6 852 746 tilastoitua taksimatkaa
  • 9 000 000 asiakasta
  • yli 130 miljoonaa ajettua kilometriä vuodessa.

 

Tilaustavat koko pääkaupunkiseudun alueella:

  • puhelimitse heti tai ennakkotilauksena
  • Taksi Helsinki -sovelluksella
  • tekstiviestillä
  • matkapuhelimella lähimpään taksiin
  • taksiasemilta
  • automaattitilauksella.

 

Lisätietoja: Taksi Helsinki markkinointi- ja viestintäkoordinaattori Pia Pouttu, puhelin 050 392 1919, pia.pouttu@taksihelsinki.fi

 

 

 

Taksi Helsinki on pääkaupunkiseudulla toimiva taksien tilausvälitys- ja markkinointiyhtiö. Meidän tärkein tehtävä Taksi Helsingissä on varmistaa, että sinun on helppo asioida kanssamme joka päivä, kaikkina vuorokauden aikoina. Nopeus ja helppous tarkoittavat sinulle sopivinta tilaustapaa, luotettavuus ja laatu varmuutta kaikissa henkilökuljetuksissa. Aktiivisella laadunvalvonnalla ja kehitystyöllä haluamme taata korkean palvelutason myös tulevaisuudessa.

Taksin tarve ei kysy aikaa eikä paikkaa. Palvelemme 24 tuntia vuorokaudessa seitsemänä päivänä viikossa vuoden jokaisena päivänä. Tarvitsetpa kyydin heti tai myöhemmin, lähelle tai kauas, Taksi Helsinki haluaa tarjota laadukasta ja osaavaa palvelua vuoden jokaisena päivänä säässä kun säässä.

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs