Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kansanedustajien videopaneeli tiestön kunnosta 19.10. klo 15.00 suorana verkossa

Kansanedustajien videopaneeli tiestön kunnosta 19.10. klo 15.00 suorana verkossa

Julkaistu: 14.10.2010 klo 14:27
Julkaisija: Tietoputki Oy

Kansanedustajat keskustelevat suorassa verkkovideopaneelissa tiestön kunnosta.

Alla on linkki eduskunnasta tiistaina 19.10. klo 15.00 alkaen suorana webcastina lähetettävään verkkovideopaneeliin.  Lähetyksen kesto on noin 1,5 tuntia, ja siihen osallistuvat kansanedustajat Pekka Ravi (kok), Janne Seurujärvi (kesk), Matti Saarinen (sd) ja Martti Korhonen (vas). Tilaisuuden juontaa toimittaja Tarmo Ropponen.
Linkki: http://qsb.webcast.fi/c/customers/customers_2010_1019_tuhon_tiella/

Paneelissa käsitellään Suomen tiestön kehnoa kuntoa ja miten se saataisiin maan talouselämän tarpeita ja ihmisten turvallista liikkumista palvelevaan kuntoon unohtamatta taajamissa ja haja-asutusalueilla asuvien ihmisten liikkumistarpeita.

Valtaosa kansanedustajista on puoluekannasta riippumatta sitä mieltä, että tiestömme on päästetty liian huonoon kuntoon. Mutta näin on päässyt tapahtumaan . Kysymys on kuitenkin pienistä taloudellisista panoksista kansantaloudelliseen hyötyyn verrattuna. Yritämme selvittää syitä ja seurauksia ja kysellä, onko kansanedustajilla todellista halua ja kykyä laittaa tiestömme kuntoon. Se on tahdosta kiinni!

Viime kädessä vastuu maan tiestöstä on kansanedustajilla eli ihmisillä, jotka me joka neljäs vuosi valitsemme päättämään puolestamme asioista.

Toivomme, että ehtisitte vilkaista kansanedustajien kannanottoja. Myöhemmin paneeli on nähtävissä Rakennusmedian sivulla ”Tuhon tiellä”-otsikon alla. http://www.rakennusmedia.fi/News.aspx?id=6646


Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs