Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kamuxin Suomen 33. autoliike Mäntsälään

Kamux

Kamuxin Suomen 33. autoliike Mäntsälään

Tiedote.
Julkaistu: 04.03.2016 klo 10:00
Julkaisija: Kamux

Kamuxin 33. toimipiste Suomessa on avattu Mäntsälään osoitteeseen Linnatie 4. Mäntsälän Kamux on erinomaisten liikenneyhteyksien varrella, ja palvelee laajaa asiakasjoukkoa Etelä-Suomessa.

Kamuxin toimintamallin mukaisesti asiakkailla on mahdollisuus ostaa auto Kamuxin koko Suomen valikoimasta. Auto toimitetaan myymälään, jossa asiakkaan on helpoin asioida - tai halutessa myös kotiovelle asti.

Kehittyvä Mäntsälä luonteva paikka laajentua

Mäntsälässä asiakkaita palvelee alkuvaiheessa kolme myyjää.

- Yli 20.000 asukkaan Mäntsälä on kasvava ja kehittyvä kunta, jonka vetovoima on lisääntynyt viime vuosina. Mäntsälä on tullut osaksi pääkaupunkiseudun työssäkäyntialuetta, joten oli luontevaa laajentua tänne ja palvella alueen ihmisiä tällä nyt avautuneella myymälällä, Kamuxin maajohtaja Jussi Mäkinen kertoo.

Yhteensä 42 Kamuxin liikettä Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa

Suomen valikoiman lisäksi asiakkailla on mahdollisuus ostaa myös auto Ruotsista tai Saksasta Kamuxin suomea puhuvan myyjän avustuksella. Kamuxin kansainvälinen verkosto tuo asiakkaille ison valikoiman mielenkiintoisia autoja erilaisiin autotarpeisiin.

Lisätietoja: maajohtaja Jussi Mäkinen, puh. 050 590 5860.

Kamux lyhyesti

Kamux on kasvava ja kansainvälistyvä käytettyihin autoihin erikoistunut autoliikeketju. Ensimmäinen Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja reilussa kymmenessä vuodessa Kamuxista on tullut Pohjoismaiden johtavia toimijoita vaihtoautokaupassa. Toiminta on laajentunut Ruotsiin ja Saksaan. Kamux toimii Suomessa, Ruotsissa ja Saksassa yhteensä 42 toimipisteessä. Vuonna 2015 Kamux-konsernin liikevaihto oli noin 310 miljoonaa euroa ja Kamux myi yhteensä noin 28 500 autoa. Kamux työllistää noin 220 autokaupan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs