Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Kamuxin päänavaus Saksan markkinoilla sinetöity ensimmäisillä autokaupoilla

Kamux

Kamuxin päänavaus Saksan markkinoilla sinetöity ensimmäisillä autokaupoilla

Tiedote.
Julkaistu: 10.12.2015 klo 10:55
Julkaisija: Kamux

Kamux on aloittanut käytettyjen autojen kaupan Saksan markkinoilla avaamalla siellä ensimmäisen liikkeensä.

- Ensimmäinen autokauppa tehtiin 9. joulukuuta, konsernijohtaja Juha Kalliokoski kertoo.

- Saksan markkina muistuttaa siinä mielessä Pohjoismaita, että vaihtoautokauppa on hajaantunut monelle pienelle toimijalle. Oli nähtävissä tilausta Kamuxin kaltaiselle mietitylle kuluttajakonseptille, hän jatkaa.

Kamuxin tarina alkoi Suomesta ja laajentui kolme vuotta sitten Ruotsiin.

- Saksa oli luonteva kohde kansainväliseen laajentumiseen Ruotsin jälkeen. Saksan tuontiautot ovat kiinnostaneet suomalaisia jo jonkin aikaa, ja siksi yhteyksiä sinne oli ennestään. Saksan markkinavolyymi on 12-13-kertainen Suomeen verrattuna, joten se luonnollisesti kiinnosti, Kalliokoski sanoo.

Kuluttajien keskinäiset autokaupat ovat Saksassa yleisempiä kuin Suomessa. Uusien autojen myyjille vaihtoautot ovat sivujuonne. Markkinoilta löytyy myös ns. häkkimyymälöitä.

- Kamux on ammattimaisesti toimiva käytettyjen autojen kauppias, mikä tuo asiakkaalle luotettavuutta, Kalliokoski jatkaa.

Kamuxin myymälä sijaitsee Hampurin kupeessa Elmshornissa. Liiketila on toiminut autokauppana ennenkin, ja soveltuu siksi hyvin myös Kamuxille. Ensi vaiheessa Kamuxin Saksan myymälässä työskentelee yhteensä 11 henkeä. Kokemus on osoittanut, että rekrytointi ja oikeiden ihmisten löytäminen on äärimmäisen tärkeää kansainvälistymisessä.

- Haluamme aloittaa heti vahvasti, sillä uuden markkinan haltuunotto vaatii resursseja ja panostusta, Kalliokoski kertoo.

---

Lisätietoja: toimitusjohtaja Juha Kalliokoski, puh. 050 544 5538

Kamux Oy lyhyesti

Kamux on kasvava ja kansainvälistyvä käytettyjen autojen kauppaan erikoistunut ketju. Ensimmäinen Kamux aloitti toimintansa vuonna 2003 Hämeenlinnassa, ja reilussa kymmenessä vuodessa Kamuxista on tullut Pohjoismaiden suurin vaihtoautokaupan osaaja. Suomessa toimipisteitä on 32, Ruotsissa 8 ja Saksassa ensimmäinen avautui joulukuussa 2015. Kaikkiaan yritys on historiansa aikana myynyt yli 100.000 autoa. Vuonna 2014 Kamux-konsernin liikevaihto oli 217 miljoonaa euroa . Kamux työllistää 220 autokaupan ammattilaista.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs