Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Junia korvataan Parikkala–Savonlinna-välisellä rataosuudella

VR Group

Junia korvataan Parikkala–Savonlinna-välisellä rataosuudella

Tiedote.
Julkaistu: 05.10.2015 klo 15:35
Julkaisija: VR Group

Kyrönniemen tunnelin päällysrakenteen uusimisen ja Pääskylahden raidetöiden vuoksi Pääskylahden ja Savonlinnan välillä junia korvataan linja-autoilla 12.10.-29.10.

Liikennekatkon maanantai 12.10. kello 8.00 - torstai 29.10. kello 14.00 välisenä aikana kaikki junat korvataan linja-autoilla välillä Pääskylahti-Savonlinna-Pääskylahti.

Junia korvaavat linja-autot eivät noudata junaliikenteen aikatauluja ja myös matka-ajoissa on eroja. Pääskylahdessa linja-autot lähtevät rautatieaseman edessä olevalta parkkipaikalta. Savonlinnassa linja-autojen lähtöpaikka on torin laidalla oleva paikallisliikenteen bussipysäkki. Linja-autoissa kelpaavat kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Busseissa voi kuljettaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöistä johtuvista poikkeusjärjestelyistä ja korvaavien kuljetusten aikatauluista löytyy VR:n verkkosivuilta. Järjestelyistä voi kysyä myös asemien lipunmyynneistä ja VR Asiakaspalvelusta. Lisäksi tiedot päivittyvät VR:n verkkosivujen matkahakuun. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs