Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Junavuoroille muutoksia vappuna ja helatorstaina

VR Group

Junavuoroille muutoksia vappuna ja helatorstaina

Tiedote.
Julkaistu: 23.04.2015 klo 09:39
Julkaisija: VR Group

Kauko- ja lähijunien aikatauluissa on jonkin verran poikkeuksia toukokuun juhlapyhinä, vappuna ja helatorstaina.

​Vappuaattona 30.4. kaukoliikenteen junat kulkevat normaalisti torstaiaikataulujen mukaan. Vapunpäivänä 1.5. ajetaan pääosin sunnuntaiaikatauluin, junavuoroissa on kuitenkin poikkeuksia ja liikenteessä lisävuoroja.

Pääkaupunkiseudun lähiliikenteen junat ajavat vappuaattona perjantaiaikataulujen mukaan. Vappuaaton ja vapunpäivän välisenä yönä liikenteessä on lisäjunia. Vapunpäivänä lähijunat liikennöivät sunnuntaiaikatauluin, kulussa on kuitenkin lisäjunia ja -vaunuja.

Helatorstaina 14.5. kaukojunat ajavat pääsääntöisesti sunnuntaiaikataulujen mukaan, mutta liikenteessä on poikkeuksia ja lisävuoroja. Lähijunat kulkevat keskiviikkona 13.5. perjantaiaikataulujen mukaan, helatorstaina on sunnuntailiikenne.

Tarkemmat juna-aikataulut löytyvät VR:n verkkosivujen matkahausta. Lisätietoja voi kysyä myös VR:n asiakaspalvelunumeroista tai aseman lipunmyynnistä.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs