Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Junat korvataan juhannuksena busseilla Turku–Loimaa-välillä

VR Group

Junat korvataan juhannuksena busseilla Turku–Loimaa-välillä

Tiedote.
Julkaistu: 12.06.2015 klo 09:42
Julkaisija: VR Group

Turussa tehtävien siltatöiden vuoksi Turun ja Loimaan välillä liikennöivät junat korvataan linja-autoilla juhannuksena 19.–21.6.

Ensimmäinen korvattava juna on juhannusaattona Loimaalta Turkuun klo 11.13 liikennöivä InterCity-juna 912. Turusta Loimaalle korvataan ensimmäisenä normaalisti klo 13.05 lähtevä InterCity-juna 917. Korvaavat bussit lähtevät Turusta aina puoli tuntia ennen junan lähtöaikaa. Laivamatkustajia palvelevat junavuorot korvataan linja-autoilla Loimaan ja Turun sataman välillä.

Ensimmäiset junavuorot liikennekatkon jälkeen ajetaan sunnuntaina 21.6. Loimaalta Turkuun klo 11.13 (IC 912) ja Turusta Loimaalle ja edelleen Tampereelle klo 13.05 (IC 917).

Korvaavat linja-autot noudattavat juna-aikatauluista poikkeavia aikatauluja ja matka-ajat pidentyvät. Linja-autokuljetuksissa voi matkustaa taajamajunalipulla. Niissä käyvät myös kaikki VR:n voimassa olevat kaukoliikenteen matkaliput. Mukaan voi ottaa vain käsimatkatavaraa.

Lisätietoja ratatöiden vaikutuksista junaliikenteeseen saa asemilta, VR Asiakaspalvelusta numerosta 0600 41 900 (1,99 euro/puhelu + pvm) tai VR:n verkkosivuilta. Ratatöistä vastaa Liikennevirasto.VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs