Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Junassa on hyvä työskennellä

VR Group

Junassa on hyvä työskennellä

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2015 klo 10:52
Julkaisija: VR Group

Juna valitaan työmatkoille hyvien kokous- ja neuvottelumahdollisuuksien takia. Tärkeimpiä perusteita junan valintaan on mahdollisuus käyttää matka-aika työskentelyyn. Tämä selviää VR:n yritysasiakkailleen teettämästä tutkimuksesta, joka toteutettiin tammikuussa. Kyselyyn vastasi yhteensä lähes 1600 henkilöä eri puolilta yritysten organisaatioista.

Tutkimuksen mukaan noin kolmasosa yritysasiakkaista arvioi, että heidän yrityksensä tulee lisäämään junan käyttöä kuluvan vuoden aikana.

- Yhä useampi yritys suosii ensisijaisesti junaa kotimaan liikematkoilla, ja yritysten matkustuspolitiikassa junaan suhtaudutaan positiivisesti, myyntiryhmän päällikkö Minna Korhonen kertoo. 

Yksi merkittävimmistä syistä valita juna työmatkoille on hyvät työskentelymahdollisuudet junassa ja varsinkin erilliset neuvottelu- ja työtilat saavat kiitosta. Työskentelyolosuhteiden paranemiseksi odotetaan Wlan-yhteyden kehittämistä edelleen sekä Ekstra-luokan konseptin uudistusta. Kokonaisuutena kyselyyn vastanneet olivat tyytyväisiä palveluun, ja noin 40 prosenttia vastanneista suosittelisi junaa työ- ja liikematkustukseen. VR:n yritys- ja ryhmämyynnin asiakaspalveluun ollaan erittäin tyytyväisiä.

Yritysmatkustajat toivovat nykyistä enemmän heille suunnattuja edullisia tarjouksia, ja arvostavat konkreettisia ehdotuksia, joilla matkakustannuksissa voidaan säästää. VR tarjoaa yrityksille oman yritysverkkokaupan. Se koetaan helppokäyttöiseksi, ja sen toivotaan edelleen kehittyvän entistä joustavammaksi ja monipuolisemmaksi ostokanavaksi. Yritysasiakkaista yli 85 prosenttia ostaa junaliput yritysverkkokaupasta. Selkeänä kehityskohteena tutkimuksessa näkyivät lisäksi yritysasiakkaiden odotukset junien ravintolatuotteiden valikoimasta.

Asiakassuhteen hoitoon ja VR:n avainasiakasvastaaviin yritysasiakkaat ovat tyytyväisiä eikä toimintaan kohdistu mitään uusia merkittäviä odotuksia. Yhteistyöltä asiakkaat odottavat helppoutta, joustavuutta ja sujuvuutta.

Lisätietoa junien yrityspalveluista >>VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 9 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs