Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Junalippuja nyt myös R-kioskeilta

VR Group

Junalippuja nyt myös R-kioskeilta

Tiedote.
Julkaistu: 04.06.2014 klo 15:00
Julkaisija: VR Group

Kaikilta R-kioskeilta voi nyt ostaa junalippuja. Uudistus tuo junamatkustajille yli 600 uutta lipunostopistettä eri puolilla Suomea. Uusi ostokanava parantaa asiakaspalvelua ja junalippujen saatavuutta varsinkin niillä paikkakunnilla, joilla ei ole VR:n omaa lipunmyyntiä.

- Uudistus helpottaa junalippujen hankkimista. Erityisesti palvelu paranee niillä asiakasryhmillä, joille itsepalvelukanavien käyttö on vieraampaa, VR:n matkustajaliikennedivisioonan johtaja Antti Tiitola toteaa.
 
R-kioskilta voi ostaa VR:n yleisimpiä kaukoliikenteen junalippuja sekä lähiliikenteen vyöhykelippuja.  Auto- ja makuupaikkaliput saa jatkossakin VR:n omista kanavista tai varaamalla puhelinpalvelusta ja noutamalla R-kioskilta. VR:n asiakasohjelma Veturiin liittyneet tunnistetaan myös kioskilla asioidessa kun he esittävät Veturi-tunnuksensa.

- Junaliput täydentävät tuotevalikoimaamme. Asiakas saa henkilökohtaista palvelua ja voi hankkia lippunsa muun asioinnin yhteydessä kioskilta, business manager Jan Karlsson R-kioski Oy:sta kertoo.

Junalippuja voi kioskien lisäksi edelleen ostaa useista VR:n tutuista myyntikanavista: asemilta, VR:n verkkokaupasta, VR Mobiilista, puhelinpalvelusta, lippuautomaateilta sekä junasta junahenkilökunnalta.

 

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infrarakentamisen palveluyritys. Konsernissa työskentelee yli 10 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

VR Groupin uutishuone

Yhteystiedot VR Groupin viestintään

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs