Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Juna puksuttaa Forssan Kehräämöllä 2.9. klo 12–16

Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Juna puksuttaa Forssan Kehräämöllä 2.9. klo 12–16

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2011 klo 16:00
Julkaisija: Hämeen ammattikorkeakoulu HAMK

Forssa-päivänä Hessun logistiikkabaarissa Hämeen ammattikorkeakoulussa pääsee kokeilemaan, miten juna saataisiin tulevaisuudessa pysähtymään Forssan asemalle! Samalla voi kirjoittaa nimensä raideyhteyttä vaativaan adressiin. Myös Facebookiin on perustettu oma ”Junarata Helsingistä Karkkilan ja Forssan kautta Poriin” -ryhmä, johon kuuluu jo 1252 henkilöä.  

Perjantaina 2.9. vietetään Kehräämöllä Forssa-päivää. Hämeen ammattikorkeakoulussa on avoimet ovet klo 12–16. Tarjolla on esimerkiksi opastettuja kierroksia ja Hessun logistiikkabaarin maankuulua vauhtimehua.

Hessun logistiikkabaari on sosiaalinen verkosto, joka kokoontuu silloin tällöin. Hessun baarissa keskustellaan Kanta-Hämeen logistiikkaan liittyvistä asioista. Forssa-päivänä voi Hessun baarissa keskustella vaikkapa Helsinki–Pori-raideyhteydestä, kakkostiestä tai Humppilan lentokentästä.

Hessun logistiikkabaarissa kansalaiset voivat kirjoittaa myös nimensä Raideyhteys Helsinki–Forssa–Pori -adressiin. Adressi luovutetaan seudun kansanedustajille myöhemmin syksyllä.

Forssan seutukunnalla valmistui Pöyry Oy:n tekemä rautatieselvitys vuonna 2010. Tämän jälkeen Kanta-Hämeen maakuntakaavaluonnokseen merkittiin Helsinki–Forssa–Pori-raideyhteyden linjaus vuonna 2011. Maakuntakaava vahvistetaan vuonna 2012. Kaavan vahvistusta odotettaessa juna-asiaa pidetään yllä erilaisissa tempauksissa ja Facebookissa.

Lisätietoja
aluekehityspäällikkö ja Velog – Vetovoimaa logistiikalla Forssan seudulle -hankkeen projektipäällikkö Kirsi Sippola, HAMK, p. 050 574 5063 tai sp. etunimi.sukunimi@hamk.fi

2.9.2011 Forssa-päivänä Hämeen ammattikorkeakoululla avoimet ovet (os. Wahreninkatu 11, Forssa)

klo 12–16 Hessun logistiikkabaarissa virvokkeita ja keskustelua Hämeen logistiikka-asioista. Osallistu kyselyyn, etsintätehtävään ja junaleikkiin. Voit myös kirjoittaa nimesi Helsinki–Forssa–Pori-raidelinjauksen kannatusvihkoon. (3. kerros)

klo 12.30–15.30 Opastetut kierrokset, lähtö puolen tunnin välein Hessun baarilta. (3. kerros)

klo 12–19 Hämeen ammattikorkeakoulun kirjasto auki (3. kerros)

Tervetuloa!

 

 

Tiedotus / Hämeen ammattikorkeakoulu ja Hämeen ammatti-instituutti Visamäentie 35 A, PL 230 13101 Hämeenlinna sp. tiedotus@hamk.fi p. (03) 6461 (vaihde)

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs