Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » HSL tarkastaa tehostetusti matkalippuja lähijunissa 25. - 27.5.

HSL Helsingin seudun liikenne

HSL tarkastaa tehostetusti matkalippuja lähijunissa 25. - 27.5.

Tiedote.
Julkaistu: 22.05.2012 klo 13:25
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

HSL valvoo tehostetusti matkalippuja pääkaupunkiseudun lähijunissa perjantaista 25.5. alkaen sunnuntaihin 27.5. asti. Tarkastukset ajoittuvat ilta- ja yöaikoihin, ja niitä tehdään sekä pääradalla, rantaradalla että Vantaankosken radalla.

Tehovalvonnan tavoitteena on osoittaa matkustajille, että lippu kannattaa hankkia myös myöhäisillan liikenteessä, jolloin liputta matkustaminen on yleisintä.

HSL edistää samalla matkustajaturvallisuutta, kun liikennehenkilökunnan näkyvyys lisääntyy. Junia tehotarkastavien partioiden mukana liikkuu sekä poliiseja että järjestyksenvalvojia.

Matkalippujen tarkastajat toivovat, että matkustajat suhtautuvat tehovalvontaan myönteisesti ja näyttävät lippunsa pyydettäessä. Tarkastus on työtä yhteiseksi hyväksi, sillä saamatta jäävät lipputulot lisäävät paineita korottaa matkalippujen hintoja, mikä tuntuu kaikkien matkansa tunnollisesti maksavien kukkaroissa.

Lisätietoja antaa HSL:n matkalipuntarkastuksen päällikkö Jaakko Heinilä, puh 040 047 9180.

 

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Tieto on Pohjois-Euroopan johtava tietotekniikka- ja tuotekehityspalveluyhtiö. Pitkälle erikoistuneiden tietotekniikka-ratkaisujemme ja -palvelujemme sekä vahvan teknologia-alustamme ansiosta voimme tarjota merkittäviä liiketoimintahyötyjä niin paikallisille kuin kansainvälisesti toimiville asiakkaillemme. Olemme luotettu kumppani liiketoiminnan muutoksessa ja riittävän lähellä asiakkaitamme ymmärtääksemme näiden yksilölliset tarpeet. Palveluksessamme on noin 18 000 tietotekniikan asiantuntijaa, ja yhteisenä tavoitteenamme on olla johtava palveluintegraattori, joka luo parhaita palvelukokemuksia tietotekniikan alueella. www.tieto.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs