Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » HSL mittaa asiakastyytyväisyyttä myös talvisissa olosuhteissa

HSL Helsingin seudun liikenne

HSL mittaa asiakastyytyväisyyttä myös talvisissa olosuhteissa

Tiedote.
Julkaistu: 01.02.2012 klo 08:47
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Tänä talvena myös Suomenlinnan lauttaliikenteessä tehdään asiakastyytyväisyyttä mittaavia kyselyjä. Aiemmin lauttamatkustajien tyytyväisyyttä tiedusteltiin vain joka toinen kesä. Lautalla kyselyyn on mahdollista vastata suomen, ruotsin ja englannin ohella myös venäjäksi.

HSL selvittää vuosittain asiakastyytyväisyyttä kaikissa joukkoliikennevälineissä (bussi, juna, metro, raitiovaunu, Suomenlinnan lautta) tammikuusta marraskuun loppuun. Tutkimusjaksot ovat kevät, kesä ja syksy.

Asiakastyytyväisyyskyselyt Suomenlinnan lautalla helmikuussa: 13.-17.2. ja 20-24.2.

”Joukkoliikenteen asiakastyytyväisyyden mittaaminen Helsingin seudulla on kansainvälisessä vertailussa edistyksellistä laajuutensa ja systemaattisuutensa vuoksi”, tutkimustoiminnasta vastaava ryhmäpäällikkö Antti Vuorela HSL:stä kertoo. HSL kartoittaa matkustajien mielipiteitä kaikkina vuodenaikoina. Matkustajat voivat arvioida saamansa palvelun laatua ja toimivuutta liikennevälineissä tehtävissä kyselyissä. Vuosittain selvitetään 50 000 joukkoliikenteen matkustajan mielipide

Talvikaudella tehtyjen asiakastyytyväisyysmittausten tulokset valmistuvat kesä-heinäkuussa. Valtaosa kysymyksistä on pysyviä vakiokysymyksiä, joiden perusteella HSL voi seurata pitkäjänteisesti palvelujen laatua. Lisäksi HSL tiedustelee asiakkaiden mielipiteitä ajankohtaisista asioista. Tällä hetkellä uusina aiheina ovat matkalipun ostaminen netistä, turvallisuus sekä aikataulukirjan tarpeellisuus.

Lisätietoja: operatiiviset tutkimukset ryhmän päällikkö Antti Vuorela, puh. (09) 4766 4241

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs