Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » HSL ja Helsinki Cup suosittelevat: jalkapallonurmille julkisilla

HSL Helsingin seudun liikenne

HSL ja Helsinki Cup suosittelevat: jalkapallonurmille julkisilla

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2012 klo 13:35
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Helsinki Cup, yksi Euroopan suurimmista lasten ja nuorten jalkapalloturnauksista, pelataan Helsingissä 9.–14. heinäkuuta järjestyksessään 37. kerran. Kaikille kisapaikoille pääsee kätevästi joukkoliikenteellä – ja samalla välttyy ruuhkilta ja parkkihuolilta. 

Paikan päälle odotetaan noin 880 juniorijoukkuetta 15 eri maasta. Tämä tarkoittaa 17 000 innokasta pelaajaa huoltojoukkoineen. Osallistuvien maiden joukossa ovat mm. Angola, Brasilia ja Intia.

Pelikentät ympäri Helsinkiä ja Töölön Love the Ball -kisatori sijaitsevat hyvien joukkoliikenneyhteyksien varrella. HSL:n Reittiopas-palvelu (www.reittiopas.fi) neuvoo parhaat yhteydet nurmille. Pääkaupunkiseudun reittejä voi hakea haluttuna ajankohtana osoitteiden mukaan tai kartalta. 

Vuorokausilippu on kätevä vaihtoehto, kun matkustaa yhden tai useamman päivän aikana useita kertoja. Voimassaoloajaksi voi valita 1–7 vuorokautta. Sekä sisäisiä että seudullisia vuorokausilippuja on saatavilla useista palvelu- ja myyntipisteistä sekä automaateista. Lippu kelpaa kaikissa joukkoliikennevälineissä.

HSL on myöntänyt Helsinki Cupin järjestelyihin osallistuville ja osalle pelaajista vapaan matkustusoikeuden ja näin kannustanut joukkoliikenteen käyttöön turnauksen aikana. Toimiva joukkoliikenne tukee tapahtumien järjestämistä Helsingin seudulla ja takaa liikenteen sujuvuuden. 

Lisätietoja:
Tommi Seppälä, Helsinki Cupin mediavastaava, 040 680 4006
Eija Jalo, HSL:n asiakaspalveluiden ryhmäpäällikkö, 050 576 8795

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää, ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista. Yhteystietoja medialle: http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs