Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » HSL avasi blogin Korso-Koivukylä -alueen linjastosuunnitelmia varten

HSL Helsingin seudun liikenne

HSL avasi blogin Korso-Koivukylä -alueen linjastosuunnitelmia varten

Tiedote.
Julkaistu: 09.11.2011 klo 12:46
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

HSL laatii Korso-Koivukylä -alueen linjastosuunnitelman vuosille 2014 - 2021 vuorovaikutteisesti ja yhteistyössä asukkaiden kanssa. HSL on avannut blogin, joka toimii hankkeen virallisena projektisivustona sekä vuorovaikutuskanavana asukkaiden ja liikennesuunnittelijoiden välillä.

Blogissa julkaistaan postauksia työn etenemisestä. Postauksia kommentoimalla voi osallistua suunnitteluun, sillä blogiin jätetyt viestit ja kommentit välittyvät suunnittelijoille.

Korso-Koivukylä -suunnitelman tarkoituksena on selkeyttää alueen bussilinjastoa sekä varautua alueen asutuksen ja työpaikkojen kasvuun sekä Kehäradan käyttöönottoon. Suunnitelma valmistuu maaliskuun 2012 loppuun mennessä.

Suunnitelman blogi.

Lisätietoja antaa liikennesuunnittelija Nina Frösen, HSL, puh. 040 169 3543.

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs