Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Heinolan posti 18100 muuttaa tammikuussa 2017 R-kioskille kaupungin ydinkeskustaan

Posti Group

Heinolan posti 18100 muuttaa tammikuussa 2017 R-kioskille kaupungin ydinkeskustaan

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2016 klo 12:00
Julkaisija: Posti Group

Posti uudistaa palvelupisteverkostoaan ja siirtää postipalvelut osasta Postin omia myymälöitä kumppaniyritysten palvelupisteisiin. Paikkakunnilla tarjotaan muutosten myötä samat postipalvelut kuin aiemmin pitkin aukioloajoin ja hyvillä sijainneilla. Uudistuksella parannetaan palvelujen saatavuutta.

Heinolan posti 18100 muuttaa vuoden 2017 tammikuussa avattavaan R-kioskiin Heinolan ydinkeskustaan. Tiedot muuton ajankohdasta ja osoitteesta tarkentuvat syyskuussa.

Postin oma myymälä Savonkadulla tarjoaa postipalvelut normaalisti tammikuulle asti. Alueen asiakkaita tiedotetaan lähempänä muutoksia kotiin lähetettävällä kirjeellä.

Heinolan ydinkeskustan lisäksi postipalvelut saa myös Heinolan kirkonkylästä. Heinolassa on myös kaksi Postin pakettiautomaattia, joista pakettien noutaminen ja lähettäminen on helppoa ja nopeaa. 

Posti:

K-market Kylätähti
Vanhatie 37
18300 Heinola kk

 

Postin pakettiautomaatit: 

K-citymarket Heinola
Hevossaarentie 1
18100 Heinola

S-market Heinoska
Siltakatu 31
18100 Heinola 

Joustavaa asiointia asiakkaiden tarpeisiin

Postin verkostoon kuuluu kaiken kaikkiaan yli 1 400 palvelupistettä. Vastaanottaja voi ohjata verkkokauppaostoksiaan itselleen sopivimpaan noutopaikkaan Postin verkkopalvelussa tai mobiilisovelluksella. Postin lähettämisen verkkopalvelussa voi puolestaan maksaa paketin postimaksun valmiiksi. Palvelu antaa Helposti-koodin tarraan, jolla paketin voi viedä jonottamatta mihin tahansa Postin palvelupisteeseen: www.posti.fi/lahettaminen.

Posti lisää palvelupisteiden kokonaismäärää lähivuosina sadalla uudella palvelupisteellä. Posteista 90 % toimii jo kumppaniyrityksissä. Palvelupisteverkoston kehittämisellä vastataan asiakkaiden muuttuneisiin asiointitottumuksiin ja verkkokaupan kasvuun helpottamalla pakettien noutoa postien laajoilla aukioloajoilla ja erilaisilla palveluvaihtoehdoilla, kuten pakettiautomaateilla ja noutopisteillä. Postin noutopiste tarjoaa yleisimmin käytetyt postipalvelut, ja niihin ohjautuvat lähialueen noudettavat postilähetykset.

Kaikkien Postin palvelupisteiden sijainnit ja aukioloajat löytyvät osoitteesta www.posti.fi/postit.

Lisätietoja medialle
Postin MediaDesk, puh. 020 452 3366 (ma–pe  klo 9–16)

Posti Group on ensisijainen valintasi postin, logistiikan ja verkkokaupan palveluissa. Huolehdimme kaupankäynnin ja arjen sujuvuudesta yhdeksässä maassa. Liikevaihtomme vuonna 2015 oli 1 650 miljoonaa euroa. Palvelemme asiakkaitamme Suomessa Posti-nimellä ja muissa maissa Itella-nimellä noin 22 000 ammattilaisen voimin. Kaikki palvelumme Suomessa ovat hiilineutraaleja. www.posti.com.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs