Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Hanhikiven niemelle johtava Puustellintie suljetaan liikenteeltä

Fennovoima Oy

Hanhikiven niemelle johtava Puustellintie suljetaan liikenteeltä

Tiedote.
Julkaistu: 27.08.2015 klo 14:02
Julkaisija: Fennovoima Oy

Liikenne Hanhikiven niemelle johtavalla Puustellintiellä katkeaa. Liikenteen pysäyttävä portti työmaa-alueen rajalla suljetaan tiehoitokunnan luvalla torstaina 27.8.2015. Työmaa-alueen ulkopuolella Puustellintien käyttö voi jatkua normaalisti.

Jatkossa liikenne Hanhikiven niemen työmaa-alueelle tapahtuu uutta yhdystietä pitkin. Neljä kilometriä pitkä tie on jo liikennöitävässä kunnossa, ja se valmistuu täysin lokakuussa.

Yhdystie yhdistää tulevan laitospaikan Valtatie 8:aan. Tie on toistaiseksi pelkästään työmaaliikenteen käytössä ja kulunvalvonta alueelle on otettu käyttöön. Puustellintietä käytetään jatkossa vain varatienä.

Työmaa-alue portista eteenpäin on Fennovoiman omistuksessa tai hallinnassa. Uudella liikennejärjestelyllä yhtiö haluaa varmistaa työmaa-alueen turvallisuuden ja häiriöttömyyden.

Lisätiedot:

Jouni Sipiläinen
Rakentamisjohtaja
Fennovoima
p. 020 757 8449

Fennovoima rakentaa Suomeen uutta ydinvoimaa, jolla tuotetaan kohtuuhintaista sähköä elinkeinoelämälle ja kotitalouksille, parannetaan Suomen sähköomavaraisuutta ja lisätään kilpailua sähkömarkkinoilla.

 

 

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs