Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Eckerö Linen kevättempaus: Kutsuu lähes 12 000 naapuriaan kylään

Eckerö Line Ab Oy

Eckerö Linen kevättempaus: Kutsuu lähes 12 000 naapuriaan kylään

Tiedote.
Julkaistu: 29.04.2015 klo 10:15
Julkaisija: Eckerö Line Ab Oy

Laivayhtiö Eckerö Line lähettää vapun kynnyksellä naapureilleen kutsun tulla kylään laivalle. Länsisataman viereisten kaupunginosien kotitaloudet saavat postissa miniristeily-lahjakortit m/s Finlandialle.

Keväthenkisen tempauksen taustalla on laivan henkilökunnan piirissä spontaanisti syntynyt idea.

"Pari eckeröläistä heitti ilmaan ajatuksen, että olisipa hauska tutustua naapureihin ja kutsua heidät meille kylään", Eckerö Linen myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi kertoo. ”Totesimme, että ilman muuta haluamme toimia kuten kunnon naapurin kuuluukin: Olla helposti lähestyttäviä, tulla tutuksi ja tarjota kahvit. Päätimme ryhtyä tuumasta toimeen.” 

Jätkäsaaressa, Lauttasaaressa, Hietalahdessa ja Punavuoressa sijaitsevat kotitaloudet saavat postissa 29.4. lahjakortin, joka sisältää ilmaisen miniristeilyn 1- 4 hengelle sekä tietysti kahvikupongit. Yhteensä alueella on yli 11 600 kotitaloutta.

Eckerö Linellä tiedostetaan, että sataman läsnäolosta koituu lähialueen asukkaille jonkun verran vaivaa erityisesti liikenneruuhkien muodossa. Laivayhtiö haluaa edistää sopuisaa rinnakkaiseloa ja toivoo, että asukkaat ottaisivat sataman toiminnasta myös sen hyvät puolet irti.

”Haluamme osoittaa, että meistä voi olla naapureille myös iloa ja hyötyä”, Toikka-Everi sanoo. ”Olisi hienoa, että laivan myymälät ja ravintolat voitaisiin jopa mieltää mukavaksi osaksi alueen palvelutarjontaa: Risteilylle voi lähteä helposti pyörähtämään, istua laivalla iltaa, tehdä ostoksia ja tulla ajoissa kotiin. Toivotamme kaikki naapurit tervetulleiksi käymään!”

Lisätietoja: Myynti- ja markkinointijohtaja Ida Toikka-Everi, Eckerö Line, ida.toikka-everi@eckeroline.fi  puh. 0400 422 391

Eckerö Line Ab Oy (perustettu 1994) on suomalainen Helsingin ja Tallinnan välillä säännöllistä laivaliikennettä harjoittava yhtiö, joka kuuluu vuonna 1961 perustettuun Eckerö-konserniin. Yhtiö tarjoaa matkailupalveluita kuuden tunnin miniristeilyistä ja Tallinnan päiväristeilyistä laadukkaisiin hotellimatkoihin sekä rahtipalveluita. Yhtiön laiva m/s Finlandia on Suomen lipun alla Tallinnaan liikennöivä matkustajalaiva. Eckerö Line on reitin ainoa laivayhtiö, jolla on oikeus käyttää suomalaisen palvelun Avainlippu-tunnusta. Vuonna 2014 Eckerö Linen matkustajamäärä oli noin 1 380 000 matkustajaa. Lisätietoja www.eckeroline.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs