Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Bussiliikenne muuttuu – tule mukaan tekemään videota!

Lahden kaupunki

Bussiliikenne muuttuu – tule mukaan tekemään videota!

Tiedote.
Julkaistu: 06.05.2014 klo 08:00
Julkaisija: Lahden kaupunki

Lahden seudun joukkoliikenne uudistuu heinäkuun alussa. Uudistuksen tueksi tehdään kampanjavideo, jonka tekoon voi osallistua torstaina 8.5.

Kampanjavideota kuvataan torstaina kolmessa eri kohteessa Lahdessa. Kuka tahansa voi käydä paikan päällä kertomassa ajatuksiaan ja toiveitaan bussiliikenteestä ja päästä mukaan toukokuun lopussa julkaistavalle videolle. Kaikki videon tekoon osallistuneet ja yhteystietonsa jättäneet ovat mukana uuden bussiliikenteen kuukausilippujen arvonnassa.

Kampanjavideolle kerätään Lahden seudun asukkaiden ajatuksia ja toiveita autoilusta ja hyvästä joukkoliikenteestä. Kuvaukset aloitetaan Lanun aukiolta klo 9-11. Aamupäivällä kuvataan Paavolan Citymarketilla noin klo 11-13 ja iltapäivällä rautatieasemalla noin klo 14-16. Kuvauskohteissa on tavattavissa myös kaupungin joukkoliikennesuunnittelija. Kampanjavideon toteuttaa VeVe-media.

Lahden seudun bussiliikenne uudistuu 1.7. alkaen. Uudistuksen jälkeen lähes kaikki linjat kulkevat sekä matkakeskuksen että torin kautta. Bussiliikenteen palvelutaso paranee merkittävästi mm. lisääntyvien ajovuorojen myötä. Bussikalusto uudistuu kokonaan ja näkyvin muutos on uusien bussien sininen väritys. Lahden seudun liikenteen uudet verkkosivut avataan kesäkuun alkuun mennessä.

 

Lisätiedot

joukkoliikennelogistikko Timo Talikainen, p. 050 3200 101

joukkoliikennesuunnittelija Lauri Jorasmaa, p. 050 3985 575

 

Lahden kaupunki on voimakkaasti uudistuva yli 100 000 asukkaan kasvukeskus. Lahdessa kaupunkielämä on aktiivista, palvelut korkeatasoisia ja luonnonläheinen asuinympäristö viihtyisä. Ympäristön ja muotoilun edelläkävijänä Lahti tarjoaa näköalapaikan kaupunkikehitykseen.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs