Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Breddningsarbeten på Alikeravantie inleds

Liikennevirasto

Breddningsarbeten på Alikeravantie inleds

Pressmeddelande.
Publicerad: 13.07.2016 kl. 08:45
Utgivare: Liikennevirasto

Breddningsarbeten i den norra änden av Alikeravantie inleds efter midsommaren, vilket betyder att busshållplatsen på Veräjäkuja är ur bruk från 27 juni till och med 29 juli.

Breddningsarbeten i den norra änden av Alikeravantie inleds efter midsommaren. Körbanan norrut mot Sibeliuksentie breddas då man bygger en ny fil på körbanan. Breddningsarbetena utförs mellan Jokimiehentie-korsningen och norra sidan av busshållplatsen på Veräjäkuja.

På grund av byggarbetena är man tvungen att ta den ena av busshållplatserna på Veräjäkuja ur bruk mellan 27 juni och 29 juli. Under den här tiden är den närmaste busshållsplatsen på cirka 50 meters avstånd vid Sibeliuksentie.

Breddningen av Alikeravantie är en del av projektet för att förbättra landsväg 148 vid Kervo. Byggandet på projektets andra platser fortsätter under sommaren och entreprenaden blir i sin helhet klar i november.

Karta över entreprenadområdet:

Bilagor

Mer information:
projektchef Riitta Parviainen, Trafikverket, tfn 0295 34 3034, riitta.parviainen(at)liikennevirasto.fi

I projektet med att förbättra landsväg 148 förbättras landsvägen som går från Tusby via Kervo till Sibbo vid Kervo med hjälp av extra filer som anläggs längs landsvägen och i dess anslutningar. Projektet genomförs som ett av Trafikverket, Kervo stad och Sibbo kommun samfinansierat projekt. www.liikennevirasto.fi/mt148, www.facebook.com/mt148

Upptäck resten av företagets pressmaterial

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs