Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Aslelocker estää tapaturmia logistiikkatoiminnoissa

Aslelocker estää tapaturmia logistiikkatoiminnoissa

Tiedote.
Julkaistu: 11.06.2015 klo 09:15
Julkaisija: Viestintätoimisto Kumppania

Aslelocker on raumalaisen Aslemetals Oy:n kehittämä tuote, joka pitää rekan turvallisesti paikoillaan lastauksen ajan.

Aslelocker nostaa paitsi lastauksen työturvallisuuden uudelle tasolle, se myös kerää tietoa lastauksesta pilveen.

– Käyttäjä saa arvokasta tietoa, milloin rekka on saapunut, milloin lähtenyt ja mikä on keskimääräinen lastausaika. Tietojen analysoinnin ja eri toimipisteiden välisen vertailun avulla saadaan kehityskohteet priorisoitua ja hyvät käytännöt hyödynnettyä, kertoo vastaava liiketoimintajohtaja Ilari Alaruka.

Aslelockerin tiedonkeruujärjestelmä on patentoitu, ja se on jo käytössä työturvallisuuden edelläkävijäyrityksissä. Sen anturitekniikka kerää tietoa muun muassa käyttöasteesta ja lukituskerroista. Pilveen tallentuva tieto karttanäkymineen on luettavissa milloin tahansa verkkoselaimella.

Sovelluksesta selkeitä säästöjä

Pelkästään Suomessa on kuljetusalalla vuosittain 8000 sairauspoissaoloon johtavaa työtapaturmaa. Niiden johdosta vuosittain syntyy yli 140 000 sairauspoissaolopäivää.

– Euroissa se tarkoittaa jo 40–50 miljoonaa. Summaa kasvattavat samassa yhteydessä syntyvät aineelliset vahingot rekan, trukin tai lastin vaurioiduttua, Ilari Alaruka huomauttaa.

– Aina kun koneiden kanssa tehdään töitä ja työtapaturma sattuu, pelkillä mustelmilla harvoin selvitään. Aslesafetyn missiona onkin, että logistiikan ammattilaiset pääsevät terveinä töistä kotiin, Ilari Alaruka alleviivaa.

Mekaaninen tuote soveltuu Suomen vaativiin olosuhteisiin. Se nopeuttaa ja tehostaa lastausta. Palkittu Aslelocker on helppokäyttöinen, varmatoiminen, edullinen hankkia ja käyttää. Se lisää merkittävästi sekä työmukavuutta että -turvallisuutta.

Olemme mukana Logistiikka-Kuljetus 2015 -messuilla 11.–13.6.2015 Helsingin Messukeskuksessa, osastolla UP15.

Katso video:

https://www.youtube.com/watch?v=VVSaOElSK9g#t=15

Lisätietoja:
liiketoimintajohtaja, Aslesafety, Ilari Alaruka 040 825 0807, ilari.alaruka@aslemetals.fi

Aslelocker®-lukitusjärjestelmä estää ajoneuvon odottamattoman liikkeellelähdön lastauksen ja purkamisen aikana. www.aslelocker.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs