Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Anne Berner avaa logistiikan, turvallisuuden ja työhyvinvoinnin suurtapahtuman

Tampereen Messut

Anne Berner avaa logistiikan, turvallisuuden ja työhyvinvoinnin suurtapahtuman

Tiedote.
Julkaistu: 11.04.2016 klo 10:56
Julkaisija: Tampereen Messut

Liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner avaa Logistiikka-messut ja samanaikaisesti pidettävät EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut. Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksessa 13.–15.9.2016 järjestettävä tapahtumakokonaisuus tuo ensi kertaa yhteen turvallisuuden, työhyvinvoinnin sekä materiaalinkäsittelyn ja logistiikan ammattilaiset. Messujen yhteydessä 13.–14.9. toteutetaan myös ensimmäistä kertaa Tampereella järjestettävät Työterveyspäivät teemalla Tositarkoituksella työstä.          

Ministeri Berner nostaa puheenvuorossaan esille Liikennekaari-hankkeen, jolla on tarkoitus edistää uuden teknologian, digitalisaation ja uusien liiketoimintakonseptien käyttöönottoa. Avoimella datalla ja tietovarantojen paremmalla hyödyntämisellä luodaan edellytyksiä uusille liiketoimintaideoille.

Lisätiedot ja lisää uutisia: www.eurosafety.fi/uutiset.  


Työturvallisuus on yhteinen nimittäjä alasta riippumatta

– Työelämän muutokset sekä yleinen turvallisuustilanne maailmassa vaikuttavat siihen, että turvallisuuteen ja työhyvinvointiin liittyvät asiat nousevat tärkeiksi teemoiksi alasta riippumatta. Esimerkiksi Suomen markkinoilla monet toimistoratkaisuja tarjoavat toimijat ovat laajentaneet toimintaansa työturvallisuuden tuotteisiin ja palveluihin. EuroSafety-messujen sisällön ajankohtaisuudesta ja kiinnostuksesta kertoo se, että tapahtumasta on jo 80 % varattu ja mukana on myös uusia turvallisuusalan toimijoita esimerkiksi Italiasta, Tanskasta, Puolasta ja Ruotsista. Logistiikassa varastotekniikan tehostamistarpeet ja automaatioratkaisut tarkoittavat, että työturvallisuuteen kiinnitetään enemmän huomiota. Työhyvinvoinnilla ja työnjohtamisella on uudistuksissa iso rooli, sanoo projektipäällikkö Veli-Pekka Rouvali Tampereen Messut Oy:stä.    

Logistiikka-messuilla puhuttaa automaation ja digitalisaation merkitys sisälogistiikassa, verkkokauppalogistiikka sekä logistiikan korostuva vaikutus sosiaali- ja terveysalan rakenteellisissa muutoksissa. EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messuilla käsitellään muun muassa työsuojelun kehittymistä ja tapaturmien vähentämistä.

Lisätiedot: www.eurosafety.fi ja www.logistiikkamessut.fi (Ohjelma).   


Työterveyspäivien aiheina työkyky ja digitaalisuuden hyödyntäminen työssä   

Työterveyspäivät toteutetaan 13.–14.9.2016 EuroSafety-, Työhyvinvointi- ja Logistiikka-messujen yhteydessä. Vuoden 2016 teema on Tositarkoituksella työstä. Kaksipäiväisen seminaarin aiheita ovat muun muassa työkyvyn johtaminen, terveellinen työ elämän eri vaihessa, turvallinen työympäristö ja hyvä työyhteisö. Puheenvuoroissa esitellään tutkimus- ja kehittämishankkeiden tuloksia sekä käytännön ratkaisuja ja työkaluja työpaikoille.

Lisätiedot ohjelmasta: www.eurosafety.fi/tyoterveyspaivat2016.  
Videokutsu: pääjohtaja Antti Koivula, Työtervetyslaitos: ”Työkykyyn kannattaa panostaa aina”.

– Tarkoituksemme on järjestää ajankohtaisseminaari työterveyden, työhyvinvoinnin ja työturvallisuuden ammattilaisille ja esitellä osaa aiheista myös kaikille messuvieraille messuosastomme kautta. Työterveyspäivien keskeisenä viestinä on, että työkykyyn panostaminen kannattaa aina. Asiantuntijoiden johdolla käsitellään hyviä työterveysyhteistyön käytänteitä ja onnistumisia erilaisissa työhyvinvointiin vaikuttavissa hankkeissa. Esillä on keskeisesti myös digitaalisuuden hyödyntäminen työssä, kertoo johtaja Marja Tuomainen Työterveyslaitokselta.   

Tapahtumat järjestää Tampereen Messut Oy pääyhteistyökumppaneinaan Suomen Työsuojelualan Yritysten Liitto STYL ry ja Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry:n Trukkijaosto. Työterveyslaitos järjestää messujen yhteydessä 13.–14.9.2016 Työterveyspäivät.

Lisätiedot: www.eurosafety.fi, www.tyohyvinvointimessut.fi, www.logistiikkamessut.fi

Some: #EuroSafety, #Työhyvinvointi, #ttpaivat, #Logistiikka, Twitter: @TampereenMessut, @ttpaivat / Facebook: facebook.com/tampereenmessut, facebook.com/tyoterveyslaitos

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
EuroSafety, Työhyvinvointi: Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005, @VelluRouvali1
Logistiikka: Mikael Wänskä, projektipäällikkö, p. 040 350 0445
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133, @TanjaJarvensivu
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877, @MeriTMattila
Työterveyspäivät: Marja Tuomainen, johtaja, Työterveyslaitos, marja.tuomainen(a)ttl.fi, p. 040 551 6165, @MaruTuo

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs