Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Alkava ratatyökausi vaikuttaa kesän junamatkustukseen

VR Group

Alkava ratatyökausi vaikuttaa kesän junamatkustukseen

Tiedote.
Julkaistu: 19.05.2016 klo 09:42
Julkaisija: VR Group

Kesän vilkkain ratatyökausi on alkamassa. Liikenneviraston teettämät radan kunnostus- ja rakennustyöt vähentävät tulevaisuudessa junaliikenteen häiriöherkkyyttä ja mahdollistavat entistä nopeammat junamatkat. Jo tämän vuoden kesäkuussa matka-aikoja lyhennetään monella reitillä.
 
Ratatöitä on tänäkin kesänä eri puolilla rataverkkoa. Työt jatkuvat jälleen etenkin Pohjanmaan radalla Tampereen ja Oulun välillä. VR:n tavoitteena on lyhentää Helsingin ja Oulun välistä matka-aikaa niin, että ratatöiden valmistuttua 2018 matka sujuisi nopeimmillaan viidessä tunnissa nykyisen yli kuuden tunnin sijaan.
 
Työt vaikuttavat junaliikenteeseen myös esimerkiksi Oulun ja Rovaniemen välillä sekä Tampereen ja Jyväskylän välillä. Lista kaikista ratatöistä löytyy netistä osoitteesta liikennetilanne ja vr.fi:n aikatauluhausta. Lisäksi alkavista töistä ja vaikutuksista matkustamiseen kerrotaan sosiaalisessa mediassa, asemilla ja VR:n puhelinpalvelussa.
 
Ratatöiden vuoksi junavuoroja perutaan ja osa korvataan linja-autokuljetuksilla. Matka-ajat voivat myös pidentyä. Osa töistä jatkuu vuoden loppupuolelle asti. Matkustajien on hyvä tarkistaa etukäteen mahdollisten ratatöiden vaikutukset matkantekoon.
 
Tietoa ratatöiden vaikutuksista junamatkustamiseen.

 
Twitter @VRpalvelu
 
Facebook VRYhteisellamatkalla
 
VR:n asiakaspalvelu 0600 41900 (1,99 e/puhelu + pvm)

VR Groupin mediadesk palvelee numerossa 0307 0123. Numero on käytössä 24 tuntia vuorokaudessa.

VR Group on monipuolinen, ympäristöystävällinen ja vastuullisesti toimiva matkustuksen, logistiikan ja infran palveluyritys. Konsernissa työskentelee noin 8 000 ammattilaista. VR Group toimii pääasiassa Suomessa, mutta sillä on toimintaa myös ulkomailla, erityisesti Venäjällä ja Ruotsissa.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs