Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » Aikataulumuutoksia bussi- ja raitiovaunuliikenteessä hiihtolomaviikolla

HSL Helsingin seudun liikenne

Aikataulumuutoksia bussi- ja raitiovaunuliikenteessä hiihtolomaviikolla

Tiedote.
Julkaistu: 15.02.2012 klo 13:36
Julkaisija: HSL Helsingin seudun liikenne

Hiihtolomaviikolla 20.-24.2. on raitioliikenteessä harvennetut aikataulut linjoilla 1, 1A, 4, 4T, 6, 7A, 7B, 8 ja 10. Aikatauluharvennukset koskevat arkiliikennettä. Lauantain ja sunnuntain aikataulut eivät muutu. Raitiolinjojen hiihtolomaviikon aikataulut ovat HSL:n verkkosivuilla osoitteessa www.hsl.fi/FI/aikataulutjareitit/raitiolinjat/.

Espoon koululaislinjoja 70 ja 71 ei ajeta hiihtolomaviikolla. Kirkkonummen vain koulupäivinä ajettavia lähtöjä ei myöskään ajeta hiihtolomaviikolla.

Helsingin bussi 11, Rautatientori - Korkeasaari, ajaa puolen tunnin välein joka päivä klo 10 - 16. Viimeinen lähtö Korkeasaaresta on klo 16.15.

Kulttuuriratikka ei liikennöi 22.-24.2.

HSL Helsingin seudun liikenne vastaa pääkaupunkiseudun joukkoliikenteen suunnittelusta ja tilaamisesta sekä Helsingin seudun liikennejärjestelmäsuunnitelman laatimisesta. Kuntayhtymässä on 350 työntekijää ja liikevaihto on runsaat 520 milj. euroa vuodessa. HSL:n järjestämässä liikenteessä tehdään vuosittain 320 miljoonaa matkaa, mikä on noin 60 % kaikista Suomen joukkoliikennematkoista.Yhteystietoja medialle http://www.hsl.fi/FI/Sivut/media.aspx.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs