Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Logistiikka ja liikenne » ABC-liikennemyymälöiden tiedot saavutettavissa mobiilisti

SOK

ABC-liikennemyymälöiden tiedot saavutettavissa mobiilisti

Tiedote.
Julkaistu: 16.02.2012 klo 09:57
Julkaisija: SOK

Nyt ABC-asemien palveluista saa nopeasti tietoa uuden mobiilipalvelun kautta.  Uusi palvelu lisää sujuvuutta ja mahdollistaa mm. ABC-liikennemyymälän koko ruokalistan katsomisen ennakkoon juuri siellä, missä käyttäjä on. Palvelu toimii selaimella varustetuilla matkapuhelimilla ja tablettilaitteilla. 

- Uusi palvelu on rakennettu sekä liikkuvien että aseman lähellä asuvien asiakkaiden tarpeeseen. Laitteesta riippuen palvelu joko paikantaa suoraan käyttäjän sijainnin tai avaa näkymän ”Etsi lähin ABC”.  Se tarjoaa nopean tien lähellä olevien ABC-liikennemyymälöiden ruokalistoille, palveluihin sekä ketjun uutisiin ja kampanjoihin.  Valitun ABC-liikennemyymälän avausruudulla näkyy heti päivän noutopöydän tarjonta. Suosikkiasema-toiminnolla käyttäjät pääsevät suoraan valitsemansa aseman tietoihin, kertoo kehityspäällikkö Antti Erikivi SOK:n ABC-ketjuohjauksesta.

 

Mobiilipalvelu aktivoituu automaattisesti, kun mobiililaitteella siirrytään www.abcasemat.fi –osoitteeseen. Palvelusta on myös mahdollista siirtyä verkkopalveluversioon. Suora osoite palveluun on m.abcasemat.fi . Palvelu on toteutettu mFabrik Oy:n kanssa.

 

Lisätietoja:

 

Antti Erikivi, kehityspäällikkö, SOK ABC-ketjuohjaus, puh. 010 76 80803, antti.erikivi@sok.fi

Liitetiedostot

ABC on osa osuustoiminnallista S-ryhmää. Vuosi 2012 on YK:n julistama osuustoiminnan vuosi. Yhdessä yrittämisestä ja yhteistyöstä voimansa saava osuustoiminta on Suomessa suosittua: elämme maailman osuustoiminnallisimmassa maassa. S-ryhmä on yksi maamme vanhimmista ja suurimmista osuustoiminnallisista yritysryhmistä ja S-ryhmän osuuskauppojen omistajina on jo 2 miljoonaa asiakasomistajaa. Lue lisää osuustoiminnan juhlavuodesta: www.osuustoiminta.coop/2012 Lue lisää osuustoiminnan juhlavuodesta: www.osuustoiminta.coop/2012

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs