Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Liikennetilanne » Shareit ja V-Traffic edelläkävijöinä liikkumisen murroksessa ja jakamistalouden kehityksessä

V-Traffic

Shareit ja V-Traffic edelläkävijöinä liikkumisen murroksessa ja jakamistalouden kehityksessä

Tiedote.
Julkaistu: 04.07.2016 klo 15:30
Julkaisija: V-Traffic

Jakamistalouden vaikutukset alkavat näkyä suomalaisten suhtautumisessa varsinkin kalliimpiin hankintoihin. Lisäksi liikkumistottumukset muuttuvat kaikkialla maailmassa. Shareit Bloxcar on uusi, suomalainen autonjakamispalvelu. Palvelun piirissä oleville ajoneuvoille mahdollistetaan V-Trafficin reaaliaikaisen liikennetiedon saanti aluksi maksuttomilla mobiilisovelluksilla. Lisäksi ajoneuvojen käyttö on vakuutettu vertaisvuokraukseen räätälöidyllä vakuutuksella.

”Shareit Bloxcar on helppo, luotettava ja turvallinen vertaisvuokrauspalvelu. Sen myötä Liikkuminen palveluna, Mobility as a Service (MaaS) konkretisoituu nyt pala kerrallaan Suomeen. Palvelun avulla auton omistaja löytää autolleen maksavia käyttäjiä silloin, kun hän ei itse tarvitse autoa. Vuokraajalle palvelu tarjoaa edullisen ja kulloiseenkin tarpeeseen sopivan ajoneuvon parin tunnin kauppareissusta muutaman viikon mökkeilyyn. Palvelun piiriin voidaan tuoda yritysautoja ja yksityisiä autoja”, kertoo Shareit Bloxcarin toimitusjohtaja ja perustaja Paul Nyberg.

Edullisimmillaan viiden (5) euron tuntihinnalla ja kahdenkymmenenkahdeksan (28) euron päivävuokralla vuokraaja saa tarvitsemana ajoneuvon, jonka käyttö on vakuutettu vahinkovakuutusyhtiö If:in varta vasten vertaisvuokrauskäyttöön räätälöimällä Shareit Turva -vakuutuksella. Vakuutusmalli on Pohjoismaissa ensimmäinen laatuaan. Sen turvin sekä auton omistaja että vuokraaja voivat olla luottavaisin mielin vuokratapahtuman ajan.

Koko Suomen reaaliaikaista liikennetietoa tarjoava V-Traffic varmistaa osaltaan turvallisen ja sujuvan liikkumisen Shareit Bloxcarin käyttäjille. Vaikka autoilu olisikin enemmän satunnaista ja liikkuminen hetkittäin hektisessäkin liikenteessä vierasta, V-Trafficin maksuttomat iPhone- ja Android-sovellukset auttavat ennakoimaan liikenteessä. Sovellukset on suunniteltu Pohjoismaisiin liikenneolosuhteisiin. V-Traffic kerää ja jalostaa Suomen kattavimman liikennedatan useista lähteistä: viranomaisilta, kaupallisilta toimijoilta ja tielläliikkujilta. Kaikki sovelluksista ilmoitetut tiedot ja liikennetapahtumat varmennetaan ennen niiden julkaisua.

”Ajatus auton omistamisesta muuttuu nopeasti erityisesti nuorten keskuudessa. Lisäksi autojen käyttöaste on nykyisellään matala. Haluamme tuoda dynaamisen liikennetiedon kaikkien autoilijoiden saataville, kuljettajasta tai autosta riippumatta. Meidän ydintehtävämme on lisätä liikkumisen turvallisuutta ja sujuvuutta”, kertoo V-Trafficin Suomen myynti- ja markkinointipäälikkö Matti Seimola.”

 

Lisätietoa:

Matti Seimola, Sales & Marketing Manager Nordic

m. +358 50 379 6433

matti.seimola@mediamobile.com

 

Paul Nyberg, CEO

m. +358 40 310 0089,

paul.nyberg@shareit.fi

Liitetiedostot

V-Traffic-palvelut tuottaa Mediamobile Nordic Oy. Mediamobile on eurooppalainen liikennetiedon tuottaja, joka toimittaa laajan yhteistyökumppaniverkoston avulla reaaliaikaisia tietopalveluja liikenteestä ja matkustamisesta autoteollisuudelle, navigaattoreihin, medialle, julkiselle sektorille ja kuljetusyrityksiin. Mediamobile Nordic on ranskalaisen Mediamobile S.A.:n omistama tytäryhtiö. Mediamobile toimii Suomessa, Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa, Virossa, Saksassa, Puolassa ja Ranskassa. www.v-traffic.fi

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs