Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Liikennetilanne » Liikennetiedote: Suuren yleisön Kokonaisturvallisuus 2015 -messut Tampereella

Tampereen Messut

Liikennetiedote: Suuren yleisön Kokonaisturvallisuus 2015 -messut Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 31.08.2015 klo 14:00
Julkaisija: Tampereen Messut

Perjantaista sunnuntaihin 4.–6. syyskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyydessä autoilevia varoitetaan ruuhkista. Kokonaisturvallisuus 2015 -messut vilkastuttavat Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä messujen aikana. Alueen asukkaita ja messuosallistujia kehotetaan huomioimaan liikenneturvallisuus sekä varaamaan tavallista enemmän aikaa matkantekoon ja mahdollisuuksien mukaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä.

Koko perheen turvallisuuden suurtapahtumassa vierailee avajaispäivänä perjantaina 4.9. lähes 5000 oppilasta Tampereen alueen kouluista. Koululaisia kuljettavat tilausajot liikennöivät kouluilta Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen ja takaisin koulupäivän aikana klo 10–14 välisenä aikana. Lisäksi Tampereen joukkoliikenteen linjalle 14 on lisätty Y14-vuoroja koululaisten ja muiden messukävijöiden kuljettamiseksi.

Messujärjestäjä suosittelee käyttämään bussikuljetuksia – pysäköintipaikkoja rajoitetusti

Tampereen joukkoliikenteen linja 14 liikennöi Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Reitti kulkee Tampereen rautatieaseman (pysäkki Stockmannin edessä), Keskustorin sekä Tampereen linja-autoaseman kautta. Lisäksi kaikkina messupäivinä liikennöi ylimääräinen linja Y14. (aikataulut.tampere.fi, aikataulut.tampere.fi/mobile).

Poikkeuksellisesti koko Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen pohjoispäädyn paikoitusalue on Puolustusvoimien kalustonäyttelykentän ja taistelunäytösten käytössä. Messuaikainen yleisöpysäköintipaikkojen määrä on noin 1700. Pysäköinti alueella on maksullinen (5 euroa, pysäköintilipuke tarkistetaan alueelta poistuttaessa).

Keskustan vesipelastusnäytöksesta maksuton bussikuljetus messuille la 5.9.

Tampereen Pyhäjärvellä Eteläpuiston edustalla järjestetään lauantaina 5.9. klo 11.30 alkaen viranomaisten yhteistoimintanäytös. Vesipelastusnäytöksessä palamaan syttyvän Tammerkoski-laivan pelastustehtävissä nähdään Pirkanmaan pelastuslaitos, Varsinais-Suomen pelastuslaitos, Rajavartiolaitoksen Vartiolentolaivue ja Sisä-Suomen poliisilaitos. Näytöksen jälkeen Eteläpuistosta on ilmainen bussikuljetus messuille Tampereen Messu- ja Urheilukeskukseen. Bussit lähtevät noin klo 12.30. Paikkoja on rajoitetusti (200 hlöä). Yhteistoimintanäytös on osa Tampereen Kokonaisturvallisuus-viikon ohjelmaa. Lisätiedot: www.kokonaisturvallisuus.fi (Ohjelma)

Kokonaisturvallisuus-messut ovat avoinna perjantaina 4.9. klo 9–18, lauantaina 5.9. klo 10–18 ja sunnuntaina 6.9. klo 10–16 (su 6.9. A-halli ja ulkoalueet). Liput 12 € (aikuiset), alle 18-vuotiaat veloituksetta (alle 7-vuotiaat ainoastaan aikuisen seurassa). Tarkempi messuinfo, kartat ja ajo-ohjeet osoitteessa www.kokonaisturvallisuus.fi (Info). Messujen käytössä on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallit A, E sekä ulkoalueet.

Median akkreditoituminen: www.kokonaisturvallisuus.fi (Medialle).

LISÄTIEDOT: www.kokonaisturvallisuus.fi, Twitter: @TampereenMessut #Kokonaisturvallisuus
Facebook: facebook.com/kokonaisturvallisuus

Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi
Veli-Pekka Rouvali, projektipäällikkö, p. 050 516 4005,
veli-pekka.rouvali(a)tampereenmessut.fi
Mikko Savolainen, tekninen päällikkö, p. 050 587 0134,
mikko.savolainen(a)tampereenmessut.fi
Tanja Järvensivu, viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133,
tanja.jarvensivu(a)tampereenmessut.fi
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877,
meri.mattila(a)tampereenmessut.fi

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs