Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Liikennetilanne » LIIKENNETIEDOTE: Kansainväliset Alihankinta-messut 15.–17.9.2015 Tampereella

Tampereen Messut

LIIKENNETIEDOTE: Kansainväliset Alihankinta-messut 15.–17.9.2015 Tampereella

Tiedote.
Julkaistu: 14.09.2015 klo 11:54
Julkaisija: Tampereen Messut

Tiistaista torstaihin 15.−17. syyskuuta Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen läheisyydessä autoilevia varoitetaan ruuhkista. Kansainvälinen teollisuuden suurtapahtuma Alihankinta 2015 vilkastuttaa Tampereen läntisen kehätien, Sarankulman, Härmälän ja Hatanpään liikennettä messupäivinä etenkin klo 8.30−11 ja klo 16–18 välisinä aikoina. Jonotusaika ruuhka-aikana on noin 45 min. Alueen asukkaita ja messuosallistujia kehotetaan huomioimaan liikenneturvallisuus, varaamaan tavallista enemmän aikaa matkantekoon ja mahdollisuuksien mukaan käyttämään vaihtoehtoisia reittejä erityisesti tiistaina aamupäivällä ja torstaina iltapäivällä.

Alihankinta-messuista aiheutuvia ruuhkia pyritään vähentämään etäpysäköintimahdollisuudella Ideaparkissa, Ikeassa ja Veskassa sekä maksuttomilla bussikuljetuksilla, joita liikennöidään etäpysäköintialueiden lisäksi myös Tampereen rautatieasemalta.

Messujärjestäjä suosittelee etäpysäköintiä – Ilmainen kuljetus Ideaparkista, Ikeasta ja Veskasta

Messuvieraille on maksuton etäpysäköintimahdollisuus Lempäälän Ideaparkin pysäköintialueella
(P-Ideapark, Ideaparkinkatu 4, Lempäälä) ja Ikean pysäköintialueella (P-Ikea, Leppästensuonkatu 4, Tampere) sekä Pirkkalan kauppakeskus Veskan pysäköintialueella (P-Veska, Saapastie 2, Pirkkala).  

Alihankinta EXPRESS -tunnuksilla merkityt bussit liikennöivät Ideaparkin ja Messu- ja Urheilukeskuksen välillä kaikkina messupäivinä. Ajoaika on noin 20 min. Lähdöt Ideaparkista puolen tunnin välein klo 8.30–17. Paluukuljetukset Messu- ja Urheilukeskuksesta puolen tunnin välein klo 8.30–17.30 (to klo 16.30 asti).

Alihankinta EXPRESS -tunnuksilla merkityt bussit liikennöivät myös Ikean ja Messu- ja Urheilukeskuksen välillä kaikkina messupäivinä. Ajoaika on noin 10 min. Lähdöt Ikeasta ja Messu- ja Urheilukeskuksesta 15 minuutin välein klo 8.30–17 välisenä aikana. Paluukuljetukset Messu- ja Urheilukeskuksesta vartin välein klo 8.30–17.30 (to klo 16.30 asti).

Alihankinta-tunnuksilla merkitty non-stop-bussikuljetus kulkee messujen aukioloaikoina Veskan pysäkin sekä Messu- ja Urheilukeskuksen ja Ilmailunkadun suuntaisen pysäköintialueen pysäkkien väliä. Aamun ensimmäinen non-stop-kuljetus lähtee klo 8 Ilmailunkadun päästä. Iltapäivän viimeinen reitti ajetaan tiistaina ja keskiviikkona klo 17 ja torstaina klo 16 Messu- ja Urheilukeskukselta Ilmailunkatua Veskalle. Ajoaika on noin 5 min. Pysäköintipaikkoja on rajoitetusti.

Ilmaiset bussikuljetukset Tampereen rautatieasemalta – Pysäköintipaikkoja rajoitetusti

Alihankinta-messuille on ilmainen bussikuljetus Tampereen rautatieasemalta. Alihankinta Express -tunnuksilla merkityt bussit liikennöivät Tampereen rautatieaseman ja Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen välillä kaikkina messupäivinä (ti–to) klo 8–17. Bussit lähtevät päätepysäkeiltä puolen tunnin välein, tasalta ja puolelta. Viimeinen paluukuljetus rautatieasemalle ti–ke klo 17.30, to klo 16.30.

Messu- ja Urheilukeskuksen pysäköintialueella on 3300 pysäköintipaikkaa. Pysäköinti alueella on maksullinen (5 euroa, lipuke tarkistetaan alueelta poistuttaessa). Tampereen Messu- ja Urheilukeskus (TESC) sijaitsee osoitteessa Ilmailunkatu 20.

Tarkemmat tiedot ja kartat: www.alihankinta.fi 

Alihankinta on Euroopan toiseksi suurin alihankintateollisuuden messutapahtuma, jossa on 1000 näytteilleasettajaa ja noin 20 000 messuvierasta kolmen päivän aikana. Messut ovat avoinna tiistaina 15.9. ja keskiviikkona 16.9. klo 9–17, torstaina 17.9. klo 9–16. Tarkempi messuinfo, kartat ja ajo-ohjeet osoitteessa www.alihankinta.fi (Messuinfo). Messujen käytössä on Tampereen Messu- ja Urheilukeskuksen hallit A, C, D ja E.

LISÄTIEDOT: www.alihankinta.fi, @Alihankinta, #Alihankinta
Tampereen Messut Oy, www.tampereenmessut.fi, etunimi.sukunimi@tampereenmessut.fi
Jani Maja, tuoteryhmäpäällikkö, p. 050 356 1325
Tanja Järvensivu, tapahtuma- ja viestintäpäällikkö, p. 050 536 8133
Meri Mattila, tiedottaja, p. 0400 914 877

Liitetiedostot

Tutustu julkaisijan muuhun lehdistöaineistoon

Mediapankki

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs