Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Ystävänpäivälahjat miehille ja naisille Braunilta

Braun

Ystävänpäivälahjat miehille ja naisille Braunilta

Tiedote.
Julkaistu: 12.02.2015 klo 13:30
Julkaisija: Braun

Hemmottele rakastasi ystävänpäivänä antamalla hänelle lahjaksi hehkuva iho ja kiiltävät kutrit Braunin kauneudenhoitotuotteiden avulla. Mikään ei voita itsevarmaa fiilistä, ja Braunin tuotteiden avulla elämäsi nainen voi tuntea itsensä huolitelluksi päästä varpaisiin. Tuotteet ovat Jessica Alban valinta sädehtivään kauneuteen – mitä muuta nainen voisi toivoa!

Braun Face
Braun Face -kasvojenhoitotuote on avain virheettömään ja säteilevään ihoon. Braun Face sisältää sekä kasvoepilaattorin että puhdistusharjan. Laitteen avulla valmistelet kasvojen ihon täydelliseksi meikin alle. Laitteella epilointi on 200 kertaa pinsettien käyttöä nopeampaa ja se poistaa neljä kertaa lyhyempiä karvoja kuin vahaus. Puhdistusharja puhdistaa kasvot jopa kuusi kertaa tavallista kasvojenpesua tehokkaammin. Braun Face kokonaisvaltaiseen, kotioloissa tehtävään hemmotteluun.(suositushinta alkaen 69 euroa) 

Braun Bonus Edition
Silk-épil 7 Bonus Edition -epilaattori poistaa lyhyimmät ja hennoimmatkin, jopa alle puolen millimetrin pituiset ihokarvat. Epilointipään neljäkymmentä CloseGrip -pinsettiä takaavat huolellisen ja sileän lopputuloksen. Bonus Edition sisältää myös uuden Facial Brush -kasvojen puhdistusharjan, joka yhdessä epilaattorin kanssa mahdollistaa kokonaisvaltaisen ihonhoidon.(suositushinta 179 euroa)

Braun SensoDryer
Kauniit hiukset tuovat itsevarmuutta. Braunin uuden hiustenkuivaajan Thermo Sensor -anturi mittaa lämpötilan 600 kertaa minuutissa. Anturi säätelee laitteen lämpötilan ihanteelliseksi kiiltävän ja kauniin lopputuloksen saamiseksi. Laitteen erityisen kapea suutinosa mahdollistaa hiusten tarkan muotoilun. Muotoile unelmiesi hiustyyli ystävänpäiväksi!(suositushinta 84,90 euroa)

 

Anna miehelle ystävänpäivänäjuuri hänelle sopiva Braun-parranajokone

Anna miehelle lahjaksi täydellinen parranajo Braun-parranajokonella, joka on suunniteltu sopimaan juuri hänelle ja hänen iholleen. Olipa kyseessä hienostunut herrasmies, urheiluhullu, laitehifistelijä tai miesten mies, Braunin valikoimasta löytyy hänen tarpeisiinsa ja tyyliinsä sopiva laite. Jokainen laite takaa hyvän suorituskyvyn, designin, huipputeknologian ja luotettavan parranajon.

Trendikäs lahja laitehifistelijälle

Anna lahja, joka tuo huippuluokan teknologian kylpyhuoneeseen. Braun °CoolTec on varustettu Braunin uraauurtavalla Thermo-Electric-Cooling -teknologialla (TEC), jota on käytetty avaruusalusten ja satelliittien rakentamisessa. Braun °CoolTec -laitteen edistyksellinen jäähdytysominaisuus rauhoittaa kasvojen ihoa ja saa sen tuntumaan miellyttävältä ilman geelejä tai voiteita. Antaa virkistävän ajon, joka auttaa pysymään raikkaana.

°CoolTec on uusin parranajokone Braunin sarjassa, jossa upeansuorituskyky yhdistyy mukavuuteen iholla. Braun ˚CoolTec tuo laitehifistelijän parranajorutiineihin huippuluokan tiedettä. Se muuttaa parranajon arkipäiväisestä askareesta miellyttäväksi ja virkistäväksi kokemukseksi. Laite, joka nostaa hymyn edelläkävijän kasvoille. Laitteen suositushinta on alkaen 169 euroa.

Menevän miehen tärkeä kumppani

Uusi, Wet&Dry -ominaisuudella varustettu Braun WaterFlex on täydellinen lahja seikkailunhaluiselle miehelle. Kuten hän, tämä parranajokonekaan ei taivu kompromisseihin. Miehen elämäntyyli ei tunne rajoja, joten miksi hän asettaisi rajoja parranajokoneelleen? Märkä- ja kuiva-ajoon sopiva Braun WaterFlex on aina valmis laite, jota voi käyttää myös suihkussa. Se mahdollistaa parranajon, jossa yhdistyy suorituskyky, joustavuus ja mukavuus iholla.

Kone soveltuu mainiosti ajoon veden, geelin tai partavaahdon kanssa. WaterFlex-koneen 33 astetta kääntyvä pää takaa tarkan ajotuloksen leukalinjan alueella. Kolmoisajomenetelmä ja OptiBlade-teräverkko takaavat ihonmyötäisen ajon ja sileän lopputuloksen. Laitteen kädensija on varustettu kestävällä kalvolla, joka suojaa laitteen sisäosia vedeltä. Laitteen suositushinta on 139 euroa.

Lisätietoja: susanna.nipuli@hkstrategies.com

Liitetiedostot

Procter & Gamble
Procter & Gamble tavoittaa tuotemerkeillään noin 5 miljardia ihmistä ympäri maailman. Yhtiöllä on yksi markkinoiden vahvimmista ja luotetuimmista tuoteperheistä, johon kuuluvat esimerkiksi Pampers, Gillette, Olay, Ariel, Oral-B, Braun, Always, Pantene, Wella, Duracell ja Vicks.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs