Tiedotteet

Näytä tiedotekategoriat

Etusivu » Tiedotteet » Lifestyle » Vinkkejä kevään vaatehuoltoon

SOL Pesulapalvelut Oy

Vinkkejä kevään vaatehuoltoon

Tiedote.
Julkaistu: 16.03.2015 klo 07:30
Julkaisija: SOL Pesulapalvelut Oy

Kevätsää on armoton. Toisena hetkenä paistaa ja toisena sataa räntää. Olemme koonneet selviytymiskeinoja, miten pitää vaatteet hyvännäköisenä.

 - Suojakäsittele vaate heti uutena tai pesun yhteydessä. Suihkutettavat suojakäsittelyaineet sopivat hyvin kengille ja laukuille, mutta vaatteet kannattaa tuoda pesulaan suojakäsiteltäväksi.

- Jos suojakäsiteltyyn vaatteeseen lentää vettä tai kuraa, imeytä tahra välittömästi huokoiseen paperiin. Voit myös käyttää kosteaa paperia tahran poistamiseksi. Suojakäsitellystä vaatteesta lika lähtee pyyhkimällä. Älä käytä värillistä serviettiä, sillä siitä irtoaa väriä. 

- Kaulahuivi suojaa hyvin kauluksen sisäpuolta ihon rasvalta ja meikkivoiteelta.

 - Aamulla pakkasta ja illalla aurinkoista. Paksu talvitakki päällä kevätauringossa hikoiluttaa. Paidan tai puseron kainaloihin kiinnitettävät kertakäyttöiset kainalosuojat pelastavat ikäviltä hikitahroilta.

 - Pese talvivaatteet ennen kesäsäilöön laittamista. Ihon rasva ja hiki eivät välttämättä näy tahrana, mutta keväällä näkymätön lika voi paljastua syksyllä ikäväksi tahraksi, jota ei enää saa poistettua.

- Maantiesuola, kura ja lika syövät kuitua ja ikävänä yllätyksenä voi olla pesun jälkeen reikä vaatteessa. Suojakäsittelyllä ja säännöllisellä pesulla vältytään ikäviltä yllätyksiltä.

Lisätietoja:

Kati Talikka
SOL Pesulapalvelut Oy  
Puh. +358 40 779 7274

kati.talikka@sol.fi

Tietoja SOLista:

Palvelevia SOL Pesuloita on Suomessa 63 palvellen yksityisiä, yrityksiä ja yhteisöjä. Kemiallisen pesun lisäksi SOL Pesulapalveluiden palveluihin kuuluvat erikoisvesipesut, mattojen ja verhojen pesut, nahkapesut, liinavaate- ja kodintekstiilien pesut sekä korjauspalvelut. SOL Pesulapalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL Yhtiöitä, joka tuottaa monipuolisia siivous-, toimitila-, kiinteistönhoito- ja turvallisuuspalveluita sekä henkilöstövuokrausta.

Julkaisijan muita tiedotteita

Hae kategoriasta

Kategorian julkaisijoita

Kategorian uusimmat

ePressin asiakkaita
Trafi Radisson Blu Tellabs